幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1850 回覆
3144 Like 587 Dislike
咁唔通下個禮拜日去民陣遊行又話人大台控制咩plan好晒嘛, 排下隊好喎
咪撚再嘈 聽日究竟葵芳定機場????
https://lih.kg/1502302
其實我哋可以直接宣傳唔需要入到機場,只是全部人係門口逗留已經足以停頓機場運作。
各有各做
不過機場先係春袋
機場係命脈
721 811
根本無可能塞貨運,塞貨運要幾百部車塞南橋,邊到搵?
藍字1000%agger,成班友想永續社運
【無人講 我講】機場=春袋 建議每個禮拜六日都去

https://lih.kg/1502397

agger well done
9月2日三罷一齊入機場?
人地遊行一早定咗聽日
唔理點都好

果三日機場證明一樣好重要事實係

班狗連入去都唔敢

淨係出面吠

政府亦只係用好多狗招呃走啲人
機場係要去 再plan 再plan
現場勿捉鬼, 網上都係
講得岩既就撐唔岩咪交流意見, 一野同人扣帽子有咩用

利申: 見爆眼爆頭都想即刻衝入機場, 但冷靜諗下都係繼續荃葵青

原因其他POST講過

知大家都嬲,亦同樣覺得機場先最高效率
但為免今朝既事再發生真係要夠宣傳(812果晚成個連登fb都叫人入)同plan(特別係依家有禁制令同唔撞其他期)
加上機場唔會走,不如諗清楚再決定
目前檔期826預左入國泰城, 91 92 97 98都冇活動, 想件事做得成不如早早文宣
永續社運,等區選食人血饅頭
冇話唔去 不過唔係聽日去姐
收皮啦P牌狗
點人做就叻,你咪去衝囉柒頭
812同813點比你班撚樣割都仲未撚忘記呀
一係你星期一先去機場 我陪你 一係你就遊行完先入 荃葵青不是condom
其實有人揀企前線 有人負責物資 有人和平示威 點解唔可以有人揀荃灣 有人揀機場? 不譴責 不篤灰 不割 大家都係同路人
個post都冇話改聽日 只係希望大家留意吓
支持!!!
咁似熱狗口吻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞