幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1826 回覆
3122 Like 585 Dislike
幕後大台(文宣組、泛民左膠,既得利益黃絲中產)
操控哂所有塞機場活動既宣傳同相關post正負評
令所有塞機場post推唔上去
佢地已經控制哂風向

例子:上星期文宣大台出既、係lihkg同ig廣泛流傳既有關今個星期既「香港人抗爭日程表」,8月24日既column刻意遺漏塞機場活動,只提及觀塘遊行,導致今早塞機場唔夠人

明明知道機場先係春袋,佢地會以幫被打/被斬義士為由不斷叫大家去打街頭戰送頭/眼,永遠都「下星期先再塞機場」,明日復明日,永續社運:

荃灣有人被打就去荃灣
沙田有人被打就去沙田
北角有人被打就去北角
⋯⋯

18區無限loop
頭痛醫頭,腳痛醫腳
但唔諗身體咁多病痛既成因
明明去機場可以endgame一次過解決所有病痛
借位

(正經)(請給我長期置頂) 整合被控義士進程 一個也不能少不是口號!
https://lih.kg/1502159
成件事好paradoxical
明明知道機場係春袋
但自從爆眼女義士翌日塞果次
至今成兩個星期都冇人認真組織再去做

幕後大台已經帶緊風向叫大家聽日去葵涌送頭(送眼)
扮哂野話星期一先再塞機場,但心水清既都知星期一全世界都要返工,好可能唔夠人(正合「幕後大台」心意)
泰國癱瘓左3日機場 政府就跪
此post將有大量幕後大台人士留下負評
人地荃灣plan咗個係聽日搞
你班機場撚就專登走去撞人時間
上次大埔深水埗東區又撞
今次觀塘同荃灣又想撞
點會唔畀人屌?
幕後大台人士已經立即瘋狂負評此post!
個人認為入機場唔係問題,但如果會導致其他活動人少左,對勇武會削弱左個盾
而家hidden左啦
我就睇唔到
討論還討論 咪撚扣帽子先得架
屌你荃葵青D手足變condom?
你當連燈係大台 你話機場就即轉機場?
825有遊行排咗隊你班機場撚就插隊
我都屌你啦
知唔知有好多人等咗好耐
一黎就扣大台帽 我都可以話你大台架
我一直都提出818民陣完左就要入機場等回應
荃灣做左宣傳可以繼續去 但要盡快搵時間癱瘓機場
不過831又民陣book左
831晚入機場? 定係9月2三罷無限期癱瘓機場?
明明星期六日最多人出到黎,而機場又全年無休
但幕後大台會叫大家星期六日去遊行,機場留返下次/平日
一講啲人咩都唔知就話聽日 聽日冇貨運架
唔係有共識 9月1?
826囉 國泰城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞