[推][BNO] 9月1英國領使館請願最新資訊

545 回覆
191 Like 5 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=WtY8BYP0mnc

好想有一日可以大家一齊唱 Land of Hope & Glory
聽國歌唱God save our Queen 同God save us all, 睇睇歌詞,睇睇而家嘅香港
真係滴咗兩滴眼水出嚟

如果真係可以好似歌詞咁就好喇
雖然支持, 但五大訴求點都係重點, 要爭取左先
英國國歌唔識唱

借位推,大家入黎討論下!!!

其實我地可唔可以自己開返個reddit咁既平台
https://lihkg.com/thread/1504694/page/1
我們萬眾一心, 冒著敵人的炮火前進!
冒著敵人的炮火前進! 前進! 前進, 進!

屌, 好表達共狗當人民只係工具ge 態度
肉盾
本次請願純屬網民自發,與任何政治人物皆無聯繫,除了代表發言人外,任何公眾人物或政治人物皆無權在當日代表我們發言。面斥不雅。
全力支持
推...推返上去...
Push
如果遊行隊有平權後既bno,再俾警犬打親咪睇下邊個劣啲
同機場撞咗
Push
推啊
推,希望有生之年可以脫離中國籍
下次見到大陸人: 我唔係中國人,點解要我愛一個同我無關啲國家
P牌+大陸人口吻,又想叫我食英爹d屎,應該97後落黎未做過英屬真香港人照咁講圍村班鄉黑先係真香港人,呢度9成連登仔既呀公都係幾十年前走難落黎,全部都中國人黎,冇英國既民主教育,今日有連登?今日有人叫時代革命係度反抗而唔係歌頌習主席嗎?只有你唔承認
幫手推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞