Samsung Galaxy 集中討論區 ( 58 ) 登記Fit呀 屌你唔好揀錯地址

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
咁撚癲
主螢幕設定
咁都好d
我note 8 換note 10 plus 真係好爽,好快mon 又大,希望可以用到3年
3年又好似過份咗
始終個mon cpu 電都會一定程度嘅老化
就算畀你捱到3年 應該都會屌晒鬼
我好少電話可以用多過2年, 通常就1年換新機
見到身邊好多人都用多過2-3年, 覺得自己好大洗
想請問巴打NOTE 10+ 點裝ADHELL3?
睇下你係咪重度用家啦 如果唔係嘅 啲零件換下都重可能捱到3年嘅
不過上左9.0 note 8 係可以用多一年,只不過電量or發熱
用緊部xr⋯見到個mon好正好想換n10+,有無巴打同路?如果有同路trade in 有無價錢參考下?
臨訓前一個鐘叉電就岩岩好叉完
極懷疑隻fit個膠扣捱唔捱到超過一個月
原來出廠就已經貼左moon貼
我用note 10+, 人面辨識好順

但指紋真係好唔掂, 要按好多下, 又話 harder 又話no match

最慘係用samsung pay 比信用咭嗰陣, 俾錢要快先型, 我喺7-11 按左5-6 吓先攪到, 店員又等我, 覺得後面又jip 緊我

好忟
Setting > Display > Screen mode > natural
覺得太鮮色嘅話咁較 會好好多
同s10 一樣 一隻手指record 兩次 + 用耐咗就會順
頭一個月用到想打爆部機
an機嘅人面安全性麻麻㗎
除非係3d啦

指紋佢話harder唔使理佢㗎
入嗰時入多幾個角度
解鎖/用三叔pay就輕輕力一掂就得
佢個提示堅on9
比錢全部轉晒用密碼
登入果啲先用指紋
冇錯 唔需要再叉成晚
我有隻fit Pro 2 帶咗4個月都冇事 應該唔差
你唔係依家先知呀嘛
會慢慢再出更新改善嘅
btw我㩒一兩下就搞掂 你係咪冇對準去㩒
次撚次出新機
都有人咁講架
之後隨著更新
愈黎愈差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞