Samsung Galaxy 集中討論區 ( 58 ) 登記Fit呀 屌你唔好揀錯地址

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
我等緊active 2 LTE
官網出咗active 2+note 10送無線充優惠
但成個網都冇介紹過active 2
快出galaxy watch 2 想要個rotating bazel
希望唔使等到S11 :(
唔撚掂
部機依加都係咁彈bixby停止運作,lag
唔洗機唔得
部機終於貼完用到指紋了
膠水啱啱好 一開始下面冇膠水流 要打斜部機先啱啱好cover成部機 終於唔使用垃圾9蚊貼
xyzone 貼
去邊度trade in最好
有無人知將軍澳區邊頭有spigen既note10機殼買?
機已出
陣間搵下邊度有靚套賣
仆倒,去到先知,換gear fit一定要print out張 換拎信。

明明有qr code, 時代倒退,on 99
你set過咩嚟
喺邊到黐
3星有時真係好撚弱智 明明可以手機show email 都要人拎hard copy
大家通常買部三星旗艦返嚟用幾耐
有啲想出note10+,但又驚佢用一排就會lag
無呀,完全無dl過野,無改變過
嗰陣note8一出即買 用咗兩年再即日trade in 買咗note10+
可能真係撞手神 暫時未見有巴打話bixby輕咗
係啊,
之前s10換禮品上朗豪坊換
個到有埋電腦同printer比你自己印
依家咁撚慳皮
個staff仲要用佢部work phone影鳩你個email或者其他信再whatsapp sd去唔知邊撚到
好撚原始
有冇巴打知Bixby routines點樣加上下文個啲自動偵測睡眠入去? 唔知閂咗啲咩我冇但我d friend有
真心咁落後嘅咩 屌
我s10+拎marvel case, 3舊水發達窿, 尿袋同fit e果陣係咁
不過係多禮物既 除左尿袋其餘都賣哂/用哂
搵銷售品牌Spigen果行,打電話問咗先:
https://store.srsworks.com/blog/wheretobuy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞