[Jump] 鬼滅之刃漫畫討論區 (3)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
個吸引力愈大就愈證明彌豆子個價值
同埋有無解釋點解個個都唔𠝹自己,就係風柱𠝹先得架
有咩bug唔bug
屍兄根本未到上弦級數,得個數字
過多幾個月就係
怪就怪無慘心急送上門
搞到屍兄未勁到上弦級就要送頭
隻烏鴉都知屍兄廢,報都廢事
我上二都打到佢爆頭
屍兄只係一隻上六
個場戰鬥我淨係記得爺爺死得好慘同雷終於唔使訓住打
豬頭係咪比雷柱同頭柱拋離左
係啊 真係希望佢唔好拖,見好就收
唔知近來jump係咪有少少醒覺左,唔搞好似火影海賊果種咁長篇既漫畫,佢所謂新四大台柱好似套套都就黎完 (我無睇我們不能一起學習,果套唔知),約定的夢幻島都講緊人鬼戰爭、dr stone又似係就黎搵到石化源頭、呢套又最終章
照咁睇可能二百幾集完一套漫畫變左大勢所趨?
根本係jojo
豬頭同上二過到招 其實都好勁
我覺得三個主角實力算平衡得好 唔會好似死神果啲,一護同佢啲朋友實力差天共地,咩織姬茶渡根本無戲份
豬頭一開波已經最接近通透世界
佢本身都唔係柱級實力,就走去做鬼
仲要未摸熟血鬼術
得罪講句,佢連下弦6都未必夠班
佢純粹椅下腳
動物本能強就真,但唔似歸類係通透
呢3個同柱冇乜分別,柱之後就到佢地,個d甲乙丙都唔知係邊
講左係終章咩,就算係都可以好似7影帝黎個續終物語

Btw係呢到劇透其他幾套咩玩法
同 TVB 劇一樣,有咩事要出動都係主角果班人
個級別真係得啖笑
set完剩係update過1次

d甲乙丙可能出現過起九柱特訓
上得到去後幾個柱個d
所以唔想上一又靠炭救場,
玄彌加柱搞掂都好啲
主角果期5個都接近係柱級黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞