[請教] ive幼教hd師姊師兄巴打絲打請入

77 回覆
3 Like 2 Dislike
小妹係9月year one嘅fm quit左份正職準備開學 迎接未來兩年食老本嘅日子有點不安....所以想請問可唔可以分亨下year one個時間表大概會係點 (例如係咪一至五都有堂/全日堂) 想安排下時間搵份part time幫補下學費生活費
小妹係9月year one嘅fm quit左份正職準備開學 迎接未來兩年食老本嘅日子有點不安....所以想請問可唔可以分享下year one個時間表大概會係點 (例如係咪一至五都有堂/全日堂) 想安排下時間搵份part time幫補下學費生活費

第一次連登開po 驚到打錯字
同問

同問
同問
大家都係fm 可以開個tg grp
tg:goodestAri
推下
好吖!
可以留tg名啊
有一日day off已經比我想像中好好多
我好想返學呀我返工返到日日頭痛..日日跑數唔係人
係頭幾個星期有dayoff
之後都無
其實sem 1就實習得架啦咩
其實特殊幼教同普通幼教係咪都係一樣咁chur?
利申:特殊幼教,都係quit咗full time job讀
聽講特殊year1會chur過year 2,因為特殊year1會係主流幼稚園實習,實習時期比普通幼教長,year2先再去特殊幼稚園實習。
謝謝你太少人讀依科好多嘢都冇人答到我
我讀緊普通幼教,不過識人讀特殊,聽佢講最辛苦都係實習,捱過咗就ok
想問下社工year1生活
我都係9月開學加油!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞