突發!自修室有人扑野 無圖勿入

30 回覆
69 Like 533 Dislike
唔正評既全家有性病
等睇入黑洞
等睇入黑洞

睇黎你想生性病喎ching
多一個負皮,樓主多一個器官衰竭
祝樓主死全家
等睇入黑洞

睇黎你想生性病喎ching

黎你老_
你地咁想生性病既咪繼續負評
唔撚驚你
想樓主全家有性病,請負評
樓主冇講邊個全家。
應該係入此post者唔俾正評,樓主全家生性病。

長大啦 捉字蝨撚
( Show Blocked User - 唔撚準避 )
總係有一班人唔肯面對現實
下世好好做人啦
有性病都係屌你老母果陣野返黎
樓豬到今時今日仲咁撚迷信
On9
我正式宣佈 負皮可以將屋企人d性病過曬比樓主同佢屋企人
走啦,你全家都生性病
其實樓主返工返學係咪好大壓力
唔介意係到分享吓,連登個個巴絲打都好樂意開解吓你,唔係好似外面啲人諗得咁冷莫無情
屌你老母
你班高登仔點解可以咁撚得閒唔洗返工on99咁,你老母難為阿叔我要返6day
一邊就鳩下鳩下以為好撚得意開埋膠topic引人入黎
引到人入黎啦,有d垃圾,第一句即刻戴返個頭盔,反應仲快撚過faker
有d中間少少,開左個風趣既topic之後呢,就mon撚住個po,見到有人報警啦,開始驚啦,就戴返頭盔,好似越遲講越開心,以為自己貼到落底線開埋火事力場就好撚型d女任佢屌
好心你咪撚on9啦,到果個時候高登報警專員仲理你?
陣間阿sir上黎check電腦,又要del 返d 翻版av,又要請個sick leave 廢事比公司知你比人查
唉屌差d唔記得你地唔洗返工
唔戴頭盔果d好撚野啊,反正唔洗返工,入去食幾年免費飯唔好?分分鐘識翻三五七個大佬出返黎又可以上高登開你問我答鳩up翻五七九年。
好心你咪撚咁天真啦,先唔講你樣柒入到去一定比人打,就憑你忍唔到鳩up一定日日比人啪爽,出到黎菊花都變首飾箱。

另一邊仲撚鳩屎
訓醒第一件事就睇翻琴日劉留左名既post,睇有無人比佢句“警已報" ”安已不"嚇親戴翻頭盔
望著d傻仔戴翻頭盔就會爽到反白眼,心諗"高登又因為我變得潔淨"
我屌你老母系啦,第時網絡23條出左,我諗你都唔會care,因為你會心諗無左膠post世上會更好
幼稚,你到時無左人生目標,你起身第一件事會做咩?我諗你都唔會知,你人生會變得一片混亂
乖乖地,練下口音做譚仔,返m記,做急症室義工,乜撚都好,唔好要阿叔成日等咁耐
成日都話方丈好小氣,我屌你老母如果我做admin,新官上任第一件事就ban鳩曬你班高登渣滓
做少學prefect都話有優點,做高登prefect又有咩好處,賤撚過狗屎
食屎啦,撚屌!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞