點睇連尼住抄壇抄到咁成功?

211 回覆
75 Like 796 Dislike
點睇某啲會員一路屌連登一路上連登
牙joe係唔抵幫,個個都用電話多過用電腦既時候,佢夠膽死唔整好個apps
一味讚 唔識批判性思維點幫佢進步
高登個垃圾apps 十年如一日,無創新而d 俾d 垃圾管理,抵收皮
樓主三色貓?雖然P牌不過由開壇開始做cd rom
佢贏在昆到牙joe 以為佢係真心幫佢搞好高登
[公投]連登應唔應該有外語台
https://lih.kg/1493540
高登就真係賺到笑喇
不過咁多年毫無改進
仲縱容大量打手
抵佢搞到今日咁
因為有D渠頭以為自己大晒
個介面肉酸到,連登嗰個7ser friendly好多,簡約又唔岩蠶
而且當初致命點係ios完全上唔到高登,怨氣一次過爆哂出嚟全港遷移去連登
無線當初成為大台就係因為對家個台熄左一排,於是d人就去哂tvb
多謝連尼住兩個月黎都冇廣告
個時其實高登封左hkg+
只可以用高登official apps上
但又垃撚圾又多廣告 再加上亂ban ac, 出賣會員資料

個時連尼住同hkg+先合作搞左而家既lihkg
我係第一日申請呢到ac既
絕對唔認為係抄
同埋emoji有講過係冇版權所以係通用
而高登既腦魔係有 所以一班巴打先創作lihkg版既腦魔
一樣野,連仔會聽下會員意見
同會做野改進一下

連仔我愛你,P牌真係好正
賺錢犯法??
睇下高登就知賺幾撚多
呢兩個月冇廣告就緊係冇 淨係得VIP收入
高登年代根本好撚專制
你都戇鳩鳩,開一個論壇成為一個極權政府嘅其中一個眼中釘,隨時出事都唔知點算,如果呢d錢真係咁好賺嘅話,大把人做啦

支持連仔,加油
連狗為咗賺錢
不惜將煽動仇恨的post擺上熱門留人氣
直接成為推義士入深淵的幫兇
唔好以為唔使還
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞