細公司想搵人幫手寫app,出貨扣數果類

37 回覆
1 Like 4 Dislike
買pos咪得
Search erp
Or use shopify without online shop
照你咁講其實要求唔高
Google script + Telegram Bot + Google Drive + Google Sheet已經滿足到你

用telegram mark數/影ar code
再mark 去google sheet當數簿
收銀機都堅番
係 其實唔洗. 通常散客就俾現金. 其他有一個月收數俾票或者入銀行
我再睇睇先.
慢慢試,唔好急,我都換過幾套系統先攪得掂!
巴打自己做生意?
接手好傳統嘅家族生意,之前全部手寫單,人手扣存倉,人手入存貨,會計,總之咩都係人手做,真係一日24個鐘比晒佢
加油,開頭入code, 分貨品種類,入貨量,計存倉,玩左我成個月 .但之後就爽YY,收工前出張日結,跟手BACKUP埋盤數就走得
Could you recommend some erp app ?
@Yoyototo
專業,請pm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞