急問!!!我想劫婚..

220 回覆
85 Like 722 Dislike
p牌好想推
不推文回覆
大大力錫佢春袋
唔好嗰日啦
搵日出黎做場大嘅

整一日好浪漫嘅全日
去到尾可能book間房又氣球又回憶又舊照
你又自彈自唱 叫佢同你係翻埋一齊

再中出

咁樣好啲
好簡單姐 大叫我係藍絲 之後當場除褲吊新郎 新娘就禁埋一邊
丟低樓契
可恨在是我這一頭蠻牛 幾年來無法侍候 才和我分手
話左一停 對家就開始清算
https://lih.kg/1493281
仲黃藍?証明你未夠覺悟 未醒
哈 利 路 亞!
與新郎說過恭維話後,我便獨自走進宴會廳內,人很多,但我一個也不認識。新郎又跟賓客恭維一番,「英秀,你終於娶得幼玲這個好女孩為妻了,我也很嫉妒你呀!」 新郎但笑不語,臉上帶著說不出的甜蜜,賓客再調侃他幾句,便徑直走去了。 
中國傳統婚嫁樂曲悠悠奏起,大家也知道是時候入席了,邊談邊笑坐回自己的位子,廳內突然燈光全滅,漆黑一片,倏地卻有一盞射燈照著新娘房的門,木門一開,美艷動人的新娘子身上一襲全白色婚紗,裙邊鑲滿亮晶晶的珠片,臉上微施脂粉,塗上閃粉,脖子上掛著至少有兩克鑽石的項鍊,婚紗設計既帶出新娘的性感,卻又不會過分妖艷,新娘子每一步都令會場人士注視著,生怕走漏一眼。 
這時燈光卻沒亮起,突然,席末的賓客騷動起來,「救命啊!救命啊!」的說話此起彼落,大家還以為賓客瞎鬧,於是,用射燈往那一照,一片血泊,賓客道臥在地上,只見一個帶超人面具的男子手持著滿是鮮血的日本刀,大家慌了。拼命去找出口,卻沒發現,門全鎖住了。大家於是喪失理智,只懂伏在地上,祈求那殺手不要奪取他們的性命,可是那殺手呢?一刀殺一個,豪不留手,新郎只知道躲在桌子下,卻沒發現殺手已站在桌子上,一刀「咔嚓」插下去,殷紅的血把白台布都染紅了,刀子的主人在場內踱步,新娘呢?只見新娘房的木門緊緊關閉,殺手走進門前,一腳把門踢開,一刀把伴娘的頭砍下來。再扯著新娘子的秀髮,狠狠地把她拖到大廳上,說了一句:「背棄我的女人不會有好下場的。」說罷便從新娘子胸口一刀剮下來,直至下腹,腸子都流出來了。那一個殺手走之後,宴廳仍播著那婚嫁樂曲,只留下了一把刀子。 
至於我呢?已經脫下面具,走到大街上面。
驟眼睇呢個係最好既方法喎 好過你劫婚 劫婚既勝算可以話完全係depends on 方法夠唔夠係果一刻 say幾分鐘內完全捉走佢個心 其實理性分析劫婚容錯率極低 即使你做到你心目中既perfect都未必成功 咁點解你唔索性花心機係長期偷食呢? 偷食到佢自己悔婚or離婚 成功率高得黎 大家都有下台階 比我係新郎就打死都揀之後離婚啦 at least唔洗柒成世 當然前提係新娘真係prefer你
攞把M4沖入去大叫
邊撚個係我面前放閃我就殺邊撚個
今晚一齊落街

係元朗邂逅
連比人掟嘢嘅勇氣都冇咁講乜嘢劫婚
幾時結?
唔好劫 男方都有屋企人 唔好傷害人
同個女仔唔好講笑形式傾下
求婚大作戰
有冇咁大件事呀B仔

咪誇張啦
乜撚野錯timing呀,你以為自己真係求婚大作戰個主角呀?
係鐘意對方就唔會隔咁耐都唔傾計,一傾果陣先知人地結婚啦
仲要傾你先知,本身條女都唔想通知你
建議你打返十次八次飛機再捻下自己係咪真係愛佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞