雪莉:我不在意別人怎麼看我 就算公司職員在看 我跳舞也是懶洋洋的

43 回覆
8 Like 8 Dislike
吾系sm死攬sulli佢串到?
女仔唔壞,男仔唔愛
咁牙災係咪bad girl
明顯有精神病
淨係追咗k-pop 3,4年
有冇ching知道點解雪莉咁巴閉
睇sm前總監講話其實雪莉係充實又努力而且抱有熱誠嘅人,但係因為出道耐咗所以懶散。
sm其實唔鍾意佢從f(x)退隊又引起好多熱論嘅行為,
之所謂點解會咁寵雪莉,佢推斷係因為雪莉本身希望以自己風格成長(我諗佢指雪莉本身想行solo路線),但因為SM將雪莉打造成公司制定嘅形象並計劃將佢加入f(x),覺得咁樣嘅決定對雪莉有抱歉之心,所以即使全部人都覺得SM點解咁包庇雪莉都好,SM都會投放資源彌補雪莉。
thx
佢同f(x)都好慘
關咩對佢唔住
年中Sm對咁多人唔住
佢根本就係公主
摩托叔叔
係,雖然殘體但好睇過個DenQ
佢真係有料
牙den唔係圈入面所以好多野上網搵

Btw 睇番sulli都無實力solo 加埋個名臭成咁都唔會有錢賺 明顯係sm養緊件蝕本貨
難聽啲講句比起雪莉Nct蝕得仲誇張
喺韓國代言Ester Lauder,拍吓雜誌廣告上下節目,點會冇錢賺
Fx好慘
其實佢都在意微笑抑鬱 我諗佢都好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞