3M半面豬嘴全攻略 濾罐 濾棉 棉蓋說明

1001 回覆
922 Like 4 Dislike
就快到裝修旺季, 大家多啲練習下, 熟能生巧, 有咩突發都駕輕就熟
Soda粉 + 水 侵一侵
唔該師兄
501盒放唔放得2091濾綿?
形狀都唔一樣, 唔好夾硬塞入去
我以為OK
上次發夢見過有人個501盒入面係粉紅色
7093有個分支,除左有P100濾綿,重防有機氣體

最重要係,佢只係80-65蚊,平過6092X
https://multimedia.3m.com/mws/media/431994O/3m-hydrogen-fluoride-cartridge-filter-7093c.pdf

遲啲會試下做白老鼠試
Amazon有見過, 唔太肯定所以冇打出來, 不過佢體積咁細壽命都應該有折扣, 但係防水能力比6092X仲高又唔貴, 我買過最平係60928K($150), 等大家測試完我再更新, 加油
不過佢寫只係Nuisance Odor Relief (< OSHA PEL)
Organic Vapors and Acid Gases
者係唔係全防有機氣體,係防微量有機氣體

之前有個post話R95加防微量有機氣體嘅口罩都頂到煙,我覺得可以一試
https://lihkg.com/thread/1361036/page/1
Amazon 60296 返左貨, 17號落單,21號到,不過係寄SF,我買左3個,有2個個包裝穿左,大概2百蚊對
留名
條片有教,我都冇咁多資源去冒整壞件裝嘅風險
有,留tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞