3M半面豬嘴全攻略 濾罐 濾棉 棉蓋說明

1001 回覆
922 Like 4 Dislike
仲有冇6502QL?
你外國直接運落香港 香港海關唔會收
但你運落中國 再轉運香港就會出事
巴打 求店名/準確地址
推呀
就係呢個網站唔識搞
近視泳鏡再加大護目鏡啦
你俾中前段師傅都得,搬野派工具食物嗰班好有用
3311k塊綿係P1 (唔防油,過濾~80% particle), 仲弱過N95 (95%).

3311k, 係濾到organic vapour, 但防微粒效力唔高, 所以最前裝修工實測無味, 但其實吸咗唔少微粒 (比剩用600x唔加綿好d). 裝修人員但唔洗落手做既可以用

502無貨, 可以轉用600x + 501 + 5P71(P95), 好過用5N11, 5P11上網買都唔貴 (一對$30左右, 注意上網買係一盒6/10塊). 雖然唔夠傳奇級6092x勁 (=600x + P100), 但因為罐既壽命係長過綿, 所以可以獨立換綿會平過用一體式

Fight for freedom
Stand with Hong Kong

612 721 811

823/831 死線(未有共識)

821 元朗站靜坐

822 中學生集會

823 人鏈

824 觀塘/機場

825 荃葵青

831 中聯辦

9月三罷

不分和勇!

光復香港 時代革命

我想問60928開左封唔用一個月後係咪都打柴?
唔用嗰陣封好就耐啲,開封唔用通常都擺到好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞