3M半面豬嘴全攻略 濾罐 濾棉 棉蓋說明

1001 回覆
922 Like 4 Dislike
有冇諗過佢宜家明顯轉咗玩法 蟹都唔炒直接埋單捉人
點樣應對好
而家狗新玩法之下食煙之後隨時下一分鐘就係俾速龍追,
非QL嘅雙嘴系列你好難短時間除得切(特別係戴住頭盔果陣好難解到果條固定膠帶)
戴住豬嘴跑幾百米隨時冇氣暈底左先
push
咁我去配CON
唔該手足
想要6800。。。。
呢隻眼罩我都有 但係唔知係咪我鼻矮 鼻樑位吸唔實
有用po
標題: 3M半面豬嘴
btw 罩連罐幾銀
n100到底有冇用
以前本身有跑開步
6502QL係彌敦道跑幾次500米感覺良好

N=無

戴CON食煙/食胡椒(雖然而家好少出)好撚危險
寧願普通眼鏡再加副大護目鏡(自己加工封密)好過
用Amazon direct ship (快,但貴)
Or Amazon local ship + buyandship(轉運公司),轉運到香港(暫時安全,買過眼罩,60926 同 6200都無事)

Amazon 買裝修用具時,如果選US local ship 會多好多貨, 一般收到錢1日內出貨,3-6日送到轉運公司。相反,直運出貨期依家比較耐。
唔好戴con
分分鐘溶左
你地依家唔知邊d人需要落台,甚至送上國際法庭咩?

大家都知呀,咁要獨立調查委員咩用呀?

如果巴打有心,
請大家share呢句說話,大家一齊救香港

如果獨立調查委員會話你知"無高官需要問責"你係咪要接受呀?

https://lih.kg/1441577
其實aerosol 大部份可以俾particulate 個filter 擋左 但d TG 會依附係個棉度 而d 揮發性ge 刺激氣體會慢慢出黎 其實as long as 你用ge 時間唔覺有刺激都ok
唔係 眼罩一定有少少gap位
Push
有冇團購
巴打 想知3200濾棉點裝上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞