『薪火post』BNO續期資訊(53) 英國領事館遊行

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
住香港唔可以網上,要幫紙form
收到,thx 巴打
唔該巴打
無父母出世紙 二個都唔係香港出世 可以點
我喺04年續咗期
03後有續應該快啲
吾你老母
同問
等佐兩日冇update
睇清楚你嘅申請係唔係真係需要交呢啲文件先,交唔出先寫信解釋
我手機影,印上下兩個影像,正反兩面,一張紙合共4個影像!最緊要影像清晰,墨水唔好透底。
正解
出世紙背面可能有身分證資料,就要影埋。
我BNO簽發部門係Post office Hong Kong,但眼殘選錯咗UKPA/UKPS/IPS/HMPO,交埋錢先發現
而家佢當我係adult renewal而唔係first passport,我可以點做
你試下入系統,跟住做,你就唔會問相同問題!再有新問題先再問啦。
上面咪話咗只影正面成功,我就底面都影,再底面印成一張A4紙,總之風險自決啦。
因為Only British citizens or UK residents have the right to sign
照去,要補會再搵你補,最多慢啲啫,曾持有bno嘅,跟好晒程序實批俾你嘅。
有冇巴絲呢幾日試過renew?出奇我要填既資料超少,老豆老母d資料都冇叫我填,最後只有張counter sign form要download, 正常?
想問我冇左出世紙,係咪問入境處申請拎返副本,佢會比返張有英女皇頭像既出世紙副本比我?
有冇巴絲呢幾日試過renew?出奇我要填既資料超少,老豆老母d資料都冇叫我填,最後只有張counter sign form要download, 正常?
全部都係影印只有正面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞