神人Ken Tse 教你炒咸膠 炒到上樓

90 回覆
12 Like 4 Dislike
香港二手玩具買賣交易區:動漫人物 PVC FIGURE GK 手辦 DOLL 人形 公仔 FIGMA 高達 模型 粘土人 扭蛋 超合金

但係Ken Tse應該刪咗貼
懶撚到偷圖放售都夠膽死,唔配做傭兵團!
可能佢賣假貨 所以要偷正版圖
話時話 好耐無見你喎巴打
因為呢排無咩野毒到我
黑獸

我仲以為係咸蛋超人膠figure
咸膠 = 老少咸宜嘅膠裝玩具

入我地post一齊討論
英國重量級議員 促給港人完整英國國籍

英國下議院外交委員會主席圖根達特(Tom Tugendhat)呼籲,政府應給予香港人完整的英國國籍,作為與北京對峙的一種保障。(法新社)

1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個就有機會喺英國國會討論
記得同父母講簽左有咩好處
點解要簽?
1.居英權
2.去美國唔洗簽證
3.英國係法治,非人治
4.民主自由
5.房屋政策教好
6. 去歐美國家入境時唔會被問長問短
7. 00後可以用家庭團聚形式入籍
8.攞到脫離現有被強加國籍啲條件
9.英國無再教育營
10.無2047問題
11.因為多左英國公民喺香港,英國政府會易D發聲
12.如取消左被強加國籍,可以喺香港call領事保護及用英國護照入境中國

Postal code 填000000
British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
麗晶花園永久禁止居民穿黑衣 住戶出入需向保安敬禮 下周一生效
https://lih.kg/1502572
黑警
起碼玩返一頭半個月先啦
最近又多咗人炒膠
壞風氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞