喺連登召唔召集到鍾意滿島光嘅面孔?😍

582 回覆
73 Like 3 Dislike
http://www.houkon.jp/galaxy/54nyushou.html

光妹拎左銀河賞個人獎
http://www.houkon.jp/galaxy/54nyushou.html

光妹拎左銀河賞個人獎

光妹好似黎左香港!
光妹好似黎左香港!

唔知佢黎做咩呢
光妹好似黎左香港!

唔知佢黎做咩呢

有無人認得邊度
光妹好似黎左香港!

唔知佢黎做咩呢

有無人認得邊度

油麻地消防局
光妹好似黎左香港!

唔知佢黎做咩呢

有無人認得邊度

油麻地消防局

彎位,消防局,拉斐特
光妹好似黎左香港!

唔知有冇公開活動呢
光妹好似黎左香港!

唔知有冇公開活動呢

好想遠遠咁見下佢
有人連電台節目都譯埋

光之旋律 - 逢星期日晏晝三點半播出:
https://www.bilibili.com/video/av10247406/?from=search&seid=4719083326254141735
今朝睇完愛的曝光,啱啱睇左集四重奏,開始入坑

恭喜恭喜,係時候睇荳荳電視台/對不起青春

對不起青春先啦

對不起青春先啦

諗住電影入手先,想睇安藤櫻家姐導演果套碎片先
btw,睇左幾集四重奏,覺得佢啲動靜有少少吳倩蓮,調皮間又帶點陰柔
由睇完對不起青春開始入坑
佢真係好正
睇完四重奏 開始迷上滿島光
之後追返佢啲舊作
Love Exposure、惡人、最後的願望

好多年無追日劇
佢真係好得意
你地喺邊度線上睇 / 下載?

知唔知邊度買到Love Exposure 碟?

早幾個月喺elements hmv見過
光妹參演戲劇作品個人綜合排名:

投靠女與出走男 = 四重奏 > 小豆豆電視台 = Woman > 儘管如此也要活下去 = 開扣者們 > 父親的背影 > 對不起青春 > 碎片 = 向河底問好 > Pride (無睇完 )

年輕人們呢

桃花期做4集做到拎獎都冇

我因為桃花期先鍾意佢

咁我淨係睇嗰四集得啦
邊四集?

無片源搞到要睇英文版
暫時睇到第9集
2,6,7,8集有光妹
咁多套劇呢套最cute

btw, 果然好睇

題外話,其實漫畫幾好睇
漫畫最女神果個係電視劇反而好7
岩岩睇番年輕人們 光做戲真係幾正

荳荳裡面超可愛

早幾個月喺elements hmv見過

多謝
以為講緊滿臉油光

對不起青春先啦

諗住電影入手先,想睇安藤櫻家姐導演果套碎片先
btw,睇左幾集四重奏,覺得佢啲動靜有少少吳倩蓮,調皮間又帶點陰柔

法國光妹真係有廿四個性格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞