[降班漩渦] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
明明未開季見到好多cm話肯用青訓成績差啲都得
而家已經lampardout 垃圾譚狗
大佬啱啱走左當家球星 又轉會禁令 仲要未齊晒腳
去到季中先屌都未遲
成日話利記勁 佢地都有幾年黑暗時期先有今日
更何況而家隊車係有啲野睇 只係結果難接受啲
Btw w10 zouma就唔好講
ayi 女人達 欺股恩 譚狗 豬腦
Jose save us please
jose back
班fake車迷都on撚9
成個怨婦咁日撚日係度講怪錯干地呀 / 怪錯沙利呀
屌你老母俾你屌走左林伯, 到時咪又係度: 怪錯林伯呀
呢頭話預左隊波rebuild
要培育青訓, 拎第6第7都無所謂
轉個頭踢左三場就話要叫人躝
輸打羸要就一開始咪撚扮到咁豁達啦
車區開始出現一股懷念潮
係咁miss Jose, conte

屌sarri 都有人miss
摩連奴在個人社交網站上載了一條片段,講述自己現時心境,相當感觸,瞬間成為網民爭相轉載的熱門影片。
文章在下方繼續

摩連奴在2000年於賓菲加開展教練生涯,自去年12月與曼聯分道揚鑣後,現時未有任何執教工作,最近就加盟天空體育擔任英超旁述員。摩連奴在新職場仍然保持出位作風,包括再次批評舊部勞基梳爾,以及斷言「曼城B隊夠贏英超」,都成為球迷熱話。

在接受《米蘭體育報》訪問時,摩連奴承認最懷念的仍然是做領隊:「職業足球對我來說是很重要的事,直到現在一直都是,未有停過。現在我停下來了,不過我真的不享受,我很想念。」即使如此,摩連奴仍然耐心等待合適的機會,他說:「我必須要耐心,合適的機會要與我以往做領隊的級數相當。」

開始黎料了
青訓冇氣點起飛
黎緊十場預左輸俾狼隊 同 痢,
其他8隊中下遊球隊, 贏到 4場 我就收貨
支持青訓,但可唔可以踢番433先
精宮上兩季開季連輸7場,最後埋單都11喇,總之我車最多 call 定學神實唔會炒車
[認真] 想下年有得踢歐聯 係咪要今年歐聯小組賽專登拎第3
去返歐霸 再拎歐霸冠軍先有得諗?
今年頭4似乎好困難
miss 干爹好正常
miss 摩狗同sorryball真係好撚痴線
佢踢邊隊踢咩陣都係有波就9射
dklm垃撚圾
歐霸有阿同獌
回家吧 沙爹
呢個咪就係問題囉
都唔知點踢嘅個戰術
睇得出有啲球員一路踢一路黑人問號
咁樣係培育唔到新人
撚伯只係有出到新人,但唔係訓練緊個新人
邊個miss sorry ball
前6收貨
干爹是無辜的 還我干爹
前6係超額
Antonio Rudiger has confirmed to Chelsea TV he will get some minutes in tonight's development squad game against Liverpool at Stamford Bridge

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞