[降班漩渦] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
條黑鬼 咁撚高大都頂唔到波 跳個下又企錯
麻友係林鄭
Alves而家都係打sub多 速度慢左 但出波仲係到 基本功分別 你睇perdo 仲咁有用就知
關咩踢法事,係雷狗有問題要修正唔肯改,繼而先失去正選位置

I was told he fell out with Lampard after a poor outing against Salzburg and refused to take corrections.

It was Lampard's decision to keep him away from training with the group while his transfer is sorted out.

No need to call him names.
====
Lampard's intended to use Luiz as a starter before Salzburg game, after that everything changed.

- Lampard tried unsuccessfully to correct Luiz.
- Luiz wouldn't listen
- Lampard said you won't be a starter then
- Luiz didn't take it well and misbehaved
- Lampard said you can go.
https://twitter.com/blue_footy/status/1159231870871187457?s=21
Kante super cup 表現好好,但攰好正常

林伯吹大左,季前吹到高普咁

super cup 睇佢touchline感染力,同高普2成都冇
好彩利記冇去搶
現場身邊無一個唔屌垃圾安 廢撚到
高普由Mainz 到多仔到而家全盛利狗用左幾多年先得架

戰術上完全未夠班
70m唔賣
咁唔知佢見唔見到而家班人有咩問題呢?
希望佢搵到之餘班球員又肯改啦

不過到頭來又唔知個問題會唔會其實喺自己度呢?
咁就真係要睇多一兩個月喇
所以技術型球員咪冇咁快回塘
AZP同伊雲好明顯就係體力拼搏型
回塘突然急劇係好正常
屌都廢撚事
窿克達時期完咗之後冇勁過
林8踢波勁高普好多,高普d踢波片好草根

都唔係,高普有佢風格,林8風格係?未感受到
美國仔對利不知幾撚勁
今場攰姐
而家教得柒係一回事,但呢件事上面雷狗點會無問題
咁多唔好既因素之下,本身預左今季交學費
點都要俾d時間撚狗
上場吹奏完美國仔
一場踢得差又做地底泥
成日j佢雪中送炭個啲仲有咩好講
而家雪中送屎
踢反擊波就勁
突破力超弱
冇一個可以帶住個波過幾件
蘇馬其實夠快
殺波算凖
單對單0k
不過企位傳波差到仆街
Kepa接佢d波好辛苦
仲要黑咗場搞到人降班食屎啦沙狗
雷斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞