[降班漩渦] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
要執點都係戰術啦
前中後三條線拉得咁開點守呀
翼最慘得返佢似樣 odoi 又唔知交到幾多貨 中場選擇都多 切 mount 巴仔成堆
根本冇左世三就係咁上下架啦
如果sarriball冇世三我唔覺得同而家會有咩大分別
開季打左3場 2場big6雖然輸但踢落都唔太失禮
今場和係柒但唔好忘記上季打李城都係1和1負
今場講緊半隊係新人/非上季主力
未開季個個講到預左柒足一年交學費
而家打到第二輪成班屌曬老母咁
比d時間隊波磨合下再屌都未遲啦
卡膠的確係仲有價值
所以sorryball一早要死全家
Lampard on not winning first three games: "It is a results business, it is strange the performance against Manchester United made me happy than today."

#CFC #CHELEI
應該要加強嘅位置一直唔理
最主要都係閪女人架啦
岩岩撞正禁轉會依件事
乜野問題都爆曬出黎 閪女人ho ball
同埋守角球要轉返1on1啦
防守堅冇form
勁大獲
場場開大
撚仔:兄弟爬山 各自努力
主要係輸戰術,死攻搞到冇體力,贏變和,差d輸,睇到好似教練能力不足先咁嬲
我明但太多青訓同場會出事
撚仔唔係想踢高位迫搶 條後防越縮越後 不過可能關中場防守都好性感
陣容倒退
高層真係要負全責
點解可以幾年間將一隊英超冠軍
變到依家咁撚折墮
邊撚個再迷安就係鬼
真係好撚性感
人地啲波下下都去到嘅
戰術成唔成功都要睇人腳 大家問心全隊有邊幾個位係覺得唔洗執先
再講你估叫球員執行戰術真係打fm話做就做到咩
哥狗第一季教英超比李城屌打添啦
又無咁誇
係呢兩三年回塘得太勁姐
安冇腳好波
副隊鐵人28>>正隊回塘>>回撚哂塘

不予置評啦
有排交學費
不過見佢點對雷sir就知
撚伯似唔會點大變嗰啲人黎
覺得自己嗰套係不可動搖

可能到最後同丹麥女人一樣
keep住交學費但交幾年都畢唔到業嗰啲
有幾出奇,伊雲都係咁
呢個世界又有幾多個dani alves吖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞