[降班漩渦] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
有鬥心冇用,大把英冠隊好有鬥心
我屌柒頭安老母啫
冇屌過撚伯老母喎
Frank says the first 25 minutes were how he wants his team to play, but admits we weren't good enough in possession after that.

#CHELEI

Lampard on drop in energy from Chelsea: "We couldn't sustain the period of the early part of the game. I don't expect 100mph for the whole game, but when you rest, I expect to keep possession better." Describes it as a special moment to be back at SB. #CFC #CHELEI
一場出咁多青訓同場唔係有助成長
係拔苗助長
想問下美隊即係邊個?
對阿狗咪又係現曬形 -6贏到就當係寶
對完阿狗個都都話有問題咪又係話比時間夾
撚仔係衰咁咪比時間睇下點執
人腳就係得咁多 仲要岩岩打完120
我覺得係可以忍多陣

唔出青訓出乜?
都無人
有,踢走咗啫
唔跟佢踢法喎
岩岩開季踢左兩場聯賽就可以同摩二成季比?
真心希望你係假膠
係今季咁嘅情況下點會俾林伯嘅耐性仲可以少過沙sir
到底係車冇人識控制節奏,定係教練既戰術
想問下美隊即係邊個?
咁有乜計 最應該老帶新果時
一係就冇左條龍骨
一係就要為唔比人炒要出齊老屎忽
宜家咁除左啲後生自己醒目仲可以點
成隊世界線得返kante 有級數得佐仔 柏度kepa
Miazga
100%教練戰術啦
唔跟就要踢走
咁其他人咪照跟囉
不過冇氣+做唔到咋嘛
踢45分鐘波既柏度
雷狗作為球員要自己大曬就點都要走
仲講咩老帶新 係咪傻左
如果係咁我寧願你話唔好放卡希爾
唔係林sir問題
係球員質素由摩二到依家 下降得好不堪
根本邊個教都死
Lampard's main message on what he wants from his players: "The next stage is when it goes against us and changes slightly that we can go another way." #CFC #CHELEI

➡️To fall back on something after they lose energy to press.
公道d講
譚係自家青訓
亦係車兩個前鋒入面其中一個
要踢一定係後備入替
jt acloe 係咪準備歸隊
係差豬油巴 就齊人
依加睇上黎,幾個位置都有問題
但老實講,右閘位真係幾場既敗點
azp已經老,追唔上個頻率
而且佢打主攻既時候
一黎全部波都唔可以做到one touch,
二黎出波真係廢到核烈變,浪費佐好多機會
雖然,前面把握力都一般,但azp真係唔撚得
Lampard on Chelsea expectation levels: "I couldn't as a new manager to the club bring in new players to try and play the way we play, and we lost Eden. I think everyone understands that and we need to be patient." Adds, that his side can do better though.

#CFC #CHELEI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞