有無人玩過40至50幾歲女人

384 回覆
112 Like 37 Dislike
都可以差好撚遠個樣同身材,但當你緊火嘅時候蒙頭入閘都要㗎啦免費餐唔係唔食呀嘛,又無手尾要跟
熟女真心正
係咪D老公去哂OT果種
早幾日Heymandi 食過一個,40歲離左婚,六點開始傾約佢出去開房但講到唔係咁隨便俾我嚇親,傾到11點左右問想去邊間酒店淫撚到癲除咗pat pat之外咩都玩晒
大需求 中出不是夢
正啦 正確搵呢啲 大家開心 出到火
失婚婦人真係易食
Ching你一開始講啲咩先?
交換?
嗰日着牛仔短褲衛衣出嚟, 離遠睇腳幼又有啲波路, 以為中大獎, 但一除衫原來有個肚腩仔, 不過唔緊要又可以顏射又可以吞精
傾左五個鐘就得唔敢唔帶套
咩樣
想請教下有冇試過同SP 玩耐左,佢越來越癡自己,
之前識左個人妻,第一次出來已經食左,佢同老公感情唔好,成日想見我,雖然次次出來都俾我屌,但屌完都有啲怕,驚佢太鐘意我。我本來就係玩玩下既心態,冇諗過真係一齊,都唔來hurt 佢,宜家有時佢搵我,我唔理佢,佢會同我講好唔開心...
幾年前喺輕鐵識咗個失婚人妻,30尾40頭,有身材。傾咗幾次電話,就接佢放工,第1次見面已經喺公園濕吻加互摷。
見多2次就上佢屋企開波,叫聲極淫,非常好玩。

不過玩多幾次就開始痴身,咁就淡出咗。
正解,係人都有需求,無左性滋潤,唔得嫁
你想帶定佢想你帶
沉撚左船啦師兄氹下佢,長食長有
點解唔留,正呀呢啲
唉,一痴身就開始危險㗎啦,師兄

之後已經搵唔番呢type
好後悔
小弟只係普通樣,係高少少啫

其實我同佢算係「姣婆遇着脂粉客」
嗰日係放工迫輕鐵,初頭我隻手唔小心掂到佢Pat Pat,今次仆街啦,實水洗都唔清
點知佢冇反應,仲慢慢將Pat Pat郁去我隻手背度貼到實一實,咁我就知佢想㸃啦
我摸足佢成程車,佢直頭挨落我度。到站嗰陣,要佢個仔問佢做咩唔落車,佢先識落車。我即刻跟住落車同佢R水吹,問埋電話,同佢混熟

諗番都覺得自己痴撚線,拍AV咁#[/b][/url][/url]nosee#lm2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞