有無巴打有玩開銀器?(15) 光復香港 時代革命

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
[突發 - 國際線] Humans of New York 黎香港!
https://lih.kg/1566182

求幫推比國際睇到前線手足經歷左咩
幼唐草女戴又得 男當斯文款戴又得
公平d講 喺錶谷post銀器我都一樣有笑既 撈埋一齊玩無乜美感
我喺錶post都有post過AP 但銀器post既手足自然係想睇銀器
銀就銀 銀就銀
好撚毒
最尾係唐草戒?
推!
話說而家唐草鐲係咪轉晒新版唐草 無晒舊版?
話説而家戴緊一set鷹加風切 之後一條長皮繩單吊毛
想戴條短頸鏈 又唔使羽毛 有無咩好介紹?
話說大家有冇覺得玩耐左銀之後心態有小小變左,啱啱入坑果陣成日諗要一大抽毛 加哂覺得靚既係同一抽,整到大大抽咁

但玩耐左反而想簡簡單單 可能單吊一樣加小小配件就夠。我下面依set 一個星期可能先戴得一次,但平時單吊戴鷹匙加金芯 或者單吊一毛就算

巴打見你有玩開bluehawk 有無咩重心推介
我一開波玩入手素羽7cm之後訂左6.5cm先金
Blue hawk 真係近期真心推薦
起碼100%全手打 一定無開模 同用靚松石
其實我覺得如果條毛靚既 單吊都夠做
或者7cm加條同向6cm都唔錯
始終兩條簡簡單單又唔會太誇 容易啲接受 一抽出街好似好做樣
師兄條上金tq放左?
間唔時都仲會戴大大抽出街,

反而啱啱開始排隊時,每一次都想買到盡,乜都想買想要咗先。

玩耐左之後,覺得唔係每次上到去都要買野

有無手足知佢呢條短頸鏈係咩牌子?
抽毛放低左好耐 日日出街都係十字
放左好耐了,自排左之後就放左
好賤呀
夏天戴咁大抽好似好累贅
遲早拆晒出晒單吊
晒自己有十字架 葡萄
鷲見喳屌goro’s 上去幾次都未見過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞