有無巴打有玩開銀器?(15) 光復香港 時代革命

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
我個人鍾意簡單,所以唔要石
想買條L size上金毛但係太多牌子唔識揀,心目中想要羽翼感覺豐滿D同線條細緻D嘅毛,暫時覺得albatory同鷲見都啱啱地,有冇巴打可以指引下買邊隻好
Albatory
手頭上咁多隻羽戒 最中意就係聯名
如果鷲見既話一定要買舊版毛
albatory +1

最合你要求既應該係Blue Hawk

想比起Blue Hawk,Albatory既毛型係冇咁豐滿
舊版毛係咪即係而家已經冇再出新貨?
本身諗住去V記買,但啱啱追返之前嘅post見到有巴打講過V記賣嘅albatory多數都係倒模?咁如果想買全人手雕係咪一定要pm谷本san先至買到同埋係咪要等好耐唔會有現貨
問過v記職員 現時大多XL先金/金骨先會由谷本手雕
一般L size 爪、上金、上金TQ都係倒模
雖然albatory係幾令,但越泥越抄goros,欠缺新意
睇清楚邊個毛形啱自己口味先決定

PS 上金除咗Goro’s 其他牌子睇落都怪怪地
仲有出緊,不過要留意番左右向形狀不一

早排入左個CH鎖匙扣
同埋想問下 Bingo Brother 啲紅珠算唔算靚?
但佢隻上金tq幾靚 可惜定價太進取
佢有好多個,串串都會唔同價,佢地解釋廠房不同的關係。小弟都入左串

聽聞goros啲珠係佢地到入,不過唔知真定假
我決定過兩日上v記睇下再買到時買左再同巴打分享
btw追得po多開始連手扼都想玩真係全部都好正
手扼 legend
之前上去試戴過唐草真係幾正不過想買平打多D,有冇介紹不過唔知女仔戴會唔會怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞