[ 置頂] [眼中槍少女] 啊妹:家姐一切安好,dllm 817 ASHK動保

1001 回覆
3667 Like 19 Dislike
有關家姐身體狀況:
家姐一切安好 請大家放心
我地亦正考慮進一步既法律行動

所以
818又好 之後都好
唔好比仇恨蒙蔽你的雙眼!!!
十年未晚阿!!!
唔好為d垃圾付出生命!同佢鬥長命!
做任何事之前 要諗清楚!有計劃!
我地係香港人 最叻就係用腦!

家姐叫我轉告:多謝香港人,我會努力食多d,訓多d!!

————————————
今次出post我想同大家講幾樣野:

澄清:
1. 家姐從來無授權仼何人透露仼何有關家姐既情況同私隱 (開post個一位朋友除外:人生玩撚員 #13552)

2.我地得兩姐妹無阿哥 dllm!!!
***重申:有咩野會自己講!!! 請勿相信任何其他人/團體發放的信息(開post朋友除外:人生玩撚員 #13552)

3. 請各位杯葛817 ASHK 集會 (今早新消息 活動已取消

***根據集會主辦單位嘅背景,有傳今次佢地以表明出席者有「在811眼睛受傷女士的一班獸醫同工」嚟邀請記者朋友,仲有會訪問環節,用意未明。

4. 請各位記者朋友繼續保密所有私隱,非常感謝各位

5. 非常感謝 白影 及所有為家姐集氣加油既香港人,好人一世平安
—————————
8。18 維園見
五大訴求 缺一不可
818 818 818
推呀
香港人一定可以還個公道比你家姐
加油!!
家姐
知道!!!
818見
如有財政需要請話畀我哋知
咩係ashk集會
因果由國 容港治己
光復香港 時代革命
家姐加油!!!最重要係休息多啲!!
多謝你
家姐加油!
818維園見
唔洗擔心
我地香港人會代你出嚟
有關杯葛817 ASHK 集會
節錄轉自:白影fb
【AnimalSaverHK為何一意孤行?】

正仆街,佢地岩岩又發傳媒邀請。重點是有眼球受傷少女既同工出席,仲講明有傳媒訪問時間,咁即係到時一定有行家追問眼球受傷少女既野啦。

我好撚簡單,要講就由佢屋企人或者佢自己出黎講,因之前江湖一直有保密令。究竟呢班閪人想點撚樣呀,動保定抽水呀!!!!

個活動已被大量黃絲及動保界人士及團體杯葛,但仲係要一意孤行去舉行,原來就是因為想爆811少女既身份?

文:白影
https://www.facebook.com/572554192799913/posts/2271958969526085

———————————————
節錄轉自:遮打豪庭 Chater Views fb

1. 有關817動保集會,
昨日一直有留意白影的page,
慎防有朋友還未知道,這個集會是由民建聯有份發起,
不要忘記民建聯是贊成撥款去殺流浪動物。
而8.17差不多同一時間撐警集會就在旁邊,
時間地點,也好接近。
小心譴責警察會被騎劫成撐警察。

2. 除左利用動物之外,仲利用眼睛受傷嘅女仔,呢個817動保集會好可恥。
**AminalSaverHK 係曾邀請葛珮帆嘅團體,01會率先訪問佢哋同公怖佢哋活動嘅媒體

節錄轉自:金水 fb

請廣傳】有親建制人士借動保活動消費義士,大家千祈唔好出席,亦要叫其他人唔好出席

8。18 維園見
五大訴求 缺一不可
家姐好好休養
香港人818維園2點見
要保重
家姐加油
家姐加油!
家姐加油呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞