[FPL 19/20] 新一季英超經理人又嚟啦 (2)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
http://fantasy.premierleague.com

大家一齊討論。
等我為大家回憶下決定818去定唔去
https://lih.kg/1477979
屌你個嘴
岩岩換完adrian正選
2分鐘後上黎見到話傷左
this is fantasy
Adrian!!!!
艾力臣6.2分準備

求賜教,仲有1蚊淨
Laca傷
7蚊Robertson 放後衛
你中場廢到僕仆街

Laca傷完
Robertson好似週中有出,驚星期六日後備

中場沙夏癈沙唔係高分族咩?
細爆就「必然正選」
唔係出左Gomes 冇出robertson咩
Alisson跌咗價..但好彩仲未入Adrian
Gomez CB
Robertson LB
本來想cap salah 但如果後備就gg
如果入左貨真係蝕錢之餘仲要蝕個換人
Cap 250
屌 今日換走ryan換入adrian就傷
已經等到完晒比賽過一排先換都中伏
Week 1預咗蝕架啦
換返個4蚊後衛+廉價中場條數已經賺返
所以我意思係話唔使咁急買人..等到今晚睇晒新聞都未遲
想問,點解分開兩次換,每次換一個,但係佢冇話costs -4嘅?
bug咗但week2照扣?
所以話除非你想賣走/買入既人即將升跌價 令到你買唔到你想買既人
如果唔係點都等最後一刻 等d Press conference 完哂先做transfer
唔好信app 有bug會照扣 用番網頁版
Adrian dklm
一個鏝利attacker都無,好高階嘅玩法。

成堆工兵中場,無分㗎。

唔使驚Robertson後備,就算驚都唔會擺 3rd bench啦。
佢arsenal fans la
咩呀
週中明明係gomes正選rb robertson正選lb
90分鐘之後taa sub robertson 變咗gomes打lb
即係robertson同taa都冇踢足120
App 買唔到人嘅
Confirm唔到
網頁版啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞