「突發」香港手足係澳洲被圍堵

555 回覆
1075 Like 14 Dislike
有大陸人同人講過愛國活動一工過百美金,n年前
唔洗打架

通常留學生去外國政府門口舉牌就得

不如port呢班人spy仲好
聯繫政黨,將中國間諜問題推上國會,發動澳洲驅蝗行動~~
佢地睇既環球時報同CCTV係咁講。係墻外面都唔識上網同獨立分析。
麻煩這幾天放在這裡,我會send比佢地,雖然不同省,他們會send比電視台
等緊外媒報道

BTW 在場朋友問過搞手,岩岩香港人集會係通知曬學校,學校食蕉,好似有通知埋政府
警察方面有備定案,係一開始有人推撞後先開始多警察

所以嚴格嚟講班大陸人係非法集會
篤佢係狗共間諜
visa都唔駛續
等佢搞多d 等澳洲人都開始心郁郁想加入八國聯軍
好多香港人都以唔同方式企左出黎,保護我地既屋企,818 到你啦! 
香港人!一齊行落去!

source
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=107538350608498&id=107466470615686

借個位

道歉,係因為阻住咗人。
道歉,係展示我哋嘅人民質素。

文宣道歉,希望保護過家園的你地明白我們的困境。
已包埋內地嘅示威活動

利用自由黎踐踏自由無得救
位置係邊,我係adelaide
they've already left safely
間諜罪
一開始收到風話啲大陸撚想攞刀出黎
所以一早報晒警,一開始得五六個警察
得尾有兩個大陸撚黎嘈,推撞,警察即刻隔開兩邊,再叫多左五六個警察黎
成班大陸人就個到鳩叫,唱國歌
全球香港海外留學生聯盟
有冇興趣
岩岩都去左
依條大6仔

成個金仔咁
why speaking mando in unisa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞