「突發」香港手足係澳洲被圍堵

555 回覆
1075 Like 14 Dislike
正如你返大陸都淨係會用返自己app 一樣
如知道他們有做犯法野,要back up資料 ,我會聯絡澳洲那邊有香港人做記者工作,要怎樣聯絡你,因為不同省
暫時最新消息
各位巴絲手足,記住換衫,換袋。佢地留左底

佢地話,有位女手足係佢地既前室友,想督灰
當地Hong Kongers 暫時同返香港人/niggar / oz 玩好d
影低佢地暴行
發俾各傳媒
講明世界大學的言論自由已受某邪惡國家威脅與破壞
報警囉
繼續煲大佢班支那種係澳洲搞事
睇下幾時踢佢地返支那同全面排支
呢樣野真係要學共產黨
煽動佢地暴力
肯定有和理非 就從中分化
不過得你一個有啲難
我有朋友都係喺澳洲讀書
佢話佢個fd讀嗰間大學好多大陸閪
成日俾班大陸閪蝦
個老師叫佢地停都唔撚停
真係好撚黑人憎

班大陸閪成日話愛國,
咁撚愛國就死返中國讀書啦屌
已經完左好耐, Adelaide手足唔洗過黎
Btw 當時一開始有個大陸男人企我地呢邊
之後就有3個大陸妹過黎摟屌 跟住又話個男既郁佢
在場有哂aus police &記者 啲外國人都企我地呢邊 佢地都係衝出黎柒叫下唱下國歌 唔知做乜鳩 完
大學都咁恐怖咩。。。
師兄表示g 持
adl 極多大陸閪
工作於中國 生活在外國

佢地係既得利益者 賺中國既錢 享受外國既自由
一定會撐國家 如果要佢2揀1 一定會放棄大陸護照
唔緊要啦
過多幾個月佢地大部分都會比人遣返
變成國際新聞
好大陣味
https://t.me/iamchinese2

報料比呢個gp
即刻幫佢參軍捐器官
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞