居屋2019揀樓次序

1001 回覆
36 Like 54 Dislike
退錢?你講$250?
$250 冇得退呀 送比垃圾政府
今期2.3房全集中何文田,上期位靚係啓德,大啓係凱樂,所以會分流咗一批去凱樂,上期4月15凱樂全賣囇,啓德後多一兩日,綠長白長好多都係大單位優先,所以係假設下,基本上GM WM排1579好難有,我哋係想大家揀多幾間心水。
利申: 2019居唔關我事,只係答下大家問題-.-
求答..
你必有樓揀,第1644個左右,開心吧,不過記得對下填咗嘅表,冇錯之餘就準備佢所需嘅文件
WF應該係白居2,你要配對埋個次序
你預一房果啲咋,入息同其他資料都冇錯咪10%首期,做到9成按囉
單人過250係咪已經無可能
300內有機,好多人亂填
請問多人俾人dq係咩意思唔齊文件定過入息?
入息審查最好問主任,事關同DQ有關。
<但都盡量答你>
出現金可以叫公司俾證明,同準備糧單等,要不超佢定的入息上限,失業之後搵到工都冇乜問題。
文件唔齊唔符,表填錯(要問少少俾唔俾放行),入息過等等.....
成個交易樓到手後,你到時候中6合彩佢都話知你
家庭 單身者
2019年 5.8萬 2.9萬
當然要問主仼就詳細啲
W107648 WM000054

想問下即係點
點樣對返份表既資料?我無留低,白表而家係咪等收信再交資料?
中咗,約莫第 1686個,睇下啲單位供應。
冇留只好等信準備等審查希望Ching all pass
好驚銀行唔批 因為我老母以前又有借錢
白單 9百幾 即刻灰曬😑😑😑
😣還清未,但都叫有希望有機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞