居屋2019揀樓次序

1001 回覆
36 Like 54 Dislike
好明顯你係白非核機會一定是0
因爲你排在全部核心家庭後面
你應該係白非核....冇機會
咁咪結咗婚先抽囉
單人同核心嘅分別又唔係唔清楚
洗乜咁悔氣話成世同兩老住
邊到睇價單?跪求
排WM800幾有無機
回應返

2.2 申請者及/或名列於申請表第一部分的家庭成員由遞交申請表直至簽署購買房委會居屋單
位的買賣協議或房協資助出售單位的臨時買賣合約當日,均需符合申請資格。如被發現不符
合申請資格,有關申請會被即時取消,已繳交的申請費不會獲得退還。

13.1 房委會在完成詳細資格審查後,將以書面通知合資格的申請者在指定時間前往居屋銷售小
組,按他們的選樓次序選購單位及辦理購樓手續。申請者在辦理各項購樓手續時必須仍然符
合申請資格,否則有關申請會被取消,已選擇的單位會被收回,而已繳交的費用不會獲得退
還。申請者在辦理購樓手續時須簽署聲明書,聲明他們在申請表內所填報的資料均屬真實,
並申報自提交申請表後的任何變更事項(包括但不限於收入、資產淨值、住宅物業擁有權、
婚姻狀況及家庭組合)(如適用)。
冇咁快出
thx bro
WM000764
WM000764 呢個NUMBER有無得選樓,唔知有無2房, 邊區都殺啦
白核排9xx,有冇機會選到將軍澳1房
唔知WE000922 有冇機呢
穩過共產黨
白單 526係咪可以收皮啦?
Thx,巴
死弱智
會計加薪後,如打通就問主任可唔可以係簽前辭工休養一個月再搵新工拉返低個平均薪金。
同問18,但填咗20.有冇得放過過
好睇每日個售賣情況
想問下GM35x 係第幾個揀?
何文田仲有冇機
何文田600個單位,最細嘅都4xx呎(兩房=不錯)
你係第2300個上下揀-.-
射射巴打 即係長者申請個1500個永遠都排起前面?
係,最最前係影響戶有78個,今年綠長2萬個同白長1萬個,就算DQ/放棄,都係呢堆人入面玩。
而白核同綠核就係GM/WM個組別玩,最前都已經係第1579個
其實填錯左野係咪就只可以等比人dq?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞