居屋2019揀樓次序

1001 回覆
36 Like 54 Dislike
78+1500+7xx*2,約莫2978,只能參考
最終次序,到時如果前面有人DQ/放棄,你個次序就順住落
我住碧海藍天 出門口計要8分鐘
你話你行得快 我唔同你拗
雙站優勢,附近有天橋過V Walk,買餸可以去深水埗,過海去南昌站,無得輸。
如果我排ws 000919 即係前面有918個? 咁機會大唔大
基本上今期點豬頭骨都俾上年東涌好,同埋黎緊2020居啲位好廢,WS要前250,900後基本上無限接近0
綠家 18xx 係咪綠白夾埋 姐係乘2 排第3600個揀樓?
WS0568xx
綠家前面有78個優先1500個綠白家有長者,再加3600🤫第5000幾個
想問 點解有個GE同GM number ??
咁我700頭應該都冇...
GE係綠長者,750個名額揀,如果冇揀到或者輪唔到自己,可以排GM綠表家庭條隊,敗部復活再戰一次。
咩代號? GE WE GM WM GS WS
WS
我申請編號W17xx48. 但WM07xx01
即係7萬幾?等下年?
通常會少幾多,同埋係乜原因會少左人(除左DQ)
近Mtr同食一定就長沙灣好,但深水埗區相對治安冇咁好,何文田屈機校網,TKO住得幾舒服不過太濕。我都係會優先揀呢三地先。三地邊個先就我有選擇困難😂😂
同路人
前1578 DQ放棄都唔關你事,你係GM+WM介別睇,GM好多時主仼會幫你睇份填表相對DQ少放棄多,WM就好多人亂黎😑1578-1958內啦
都叫有VWALK同隔離有名校嘅,TKO冇記錯冇band 1TOP😣都係上期啓德好😣
GE大啦
乜撚丫 你on9架
2個都係綠丫 你睇清楚張from先講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞