大家醒下 中共正一步步想推向屠城結局

460 回覆
1173 Like 95 Dislike
所以大家要冷靜,唔好落人口實
上次機場個環球時報記者如果當場打瓜咗就真係好大劑
錯手負皮
最後一步
仿效盧溝橋事變 製造中國人在港受到傷亡
中共有借口話香港失控 之後會屠城 大搜捕
818 又唔知出乜野賤招
明知係五毛,咁多正皮
818可唔可以人手一支區旗國旗 大叫愛國不黨 同當年 8964果陣出黎遊行支持學運一樣

我肯定大陸果邊肯定輿論四起 加上佢地又正值多事之秋有啲大陸人就係差少少野令佢哋自己覺醒
愈重大關頭
愈要小心行事
出面咁多月聲,相信並非全都係空穴來風
用憤怒補上動力,用冷靜操控行動

----------

請減少使用“勇武” “和理非”等標籤直接指代人
大家都係手足,用呢啲形容行為嘅字眼去指代群體好易起分化作用

試下說 勇武手法/和理非手法
任何手足都可以唔同場合,用唔同手法做事架

[心理戰] 唔好再講和理非 唔好再講勇武
https://lih.kg/1427484

請不要說推,說
721 811
818我會上街
不分化 不割蓆
唔做捉鬼敢死隊
追post
無錯 要做啲野去衝擊中共嘅抹黑
818冷靜 和平,我地要贏
喂 有更正 果啲克警都唔係自己友
唔好講班仆街比人利用 根本佢地自己一手造成
我冇bno呀屌
同你諗既差唔多 都係覺得中共想接手香港
以暴動罪、政府黑警無能正式接管香港
廢除一國兩際
on9, 97後點?講緊21歲對落
唔好低能啦舉國旗,你自己話愛國唔愛黨姐,傳到上去就唔係呢個版本
推呀!呢個好重要
你自己叫飽去
我有咁諗過 但係我覺得會俾人鬧到飛起 所以只係講區旗
如果黑衣當中有國旗 大陸輿論應該會hand機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞