大家醒下 中共正一步步想推向屠城結局

460 回覆
1173 Like 95 Dislike
屠城無後果?
唔覺得支那人自己嘅民意會影響習敗敗
因為依家已經影響到全世界,全世界嘅民意先係民意,唔再係中港之間嘅矛盾
所以香港人要點樣保持高文明嘅革命示威先重要,話俾世界知我地係有道理有文明係道德高地嘅人,係全世界仲關注同支持嘅情況下,習總一定唔會出兵,除非佢都想burn with us
冇錢=你地唔使理嘅香港人
原來窮撚夢遊手足先係最終condom
證實係支共特務/老黑,請整張平反六四既牌比佢拎再合照(無都唔緊要),之後掉上微博
都可以扮熟改花名,例如魯魯修入面既orange ,結果冼鳩人一鑊
九唔搭八
下次你自己落示威區維穩
冇資格移民所以最想香港贏嘅手足最後換黎你一句攬炒完冇錢就返大灣區明晒之前為左你呢啲人抗爭 殺左我啦不如
借個位嚟推po
[資訊性文宣] 我用咗幾晚時間整左本野
希望大家可以團結返,8.18出返黎
https://lihkg.com/thread/1474724/page/1
PUSH
最少形勢上要做到自己不中計
水洗都唔清
光復香港
時代革命
五大訴求
缺一不可
香港警察
以眼還眼
推post試著說

818, 追討黑警濫權!!!
818, 正視警黑合作!!!

我信前線 我亦相信有鬼
宜家係叫緊前線應該點處理鬼
你失去國際支持 等於失去好多和理非支持
星期二前 機場嘅文宣係好成功

我一直講緊提升正當性
區旗可能係其中一個方法
我從來無spin過 唔好屈我
尋日做咗個8964同而家事件發展嘅對比
同樓主嘅講法有好多相似之處
https://lihkg.com/thread/1469701/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞