大家醒下 中共正一步步想推向屠城結局

460 回覆
1173 Like 95 Dislike
又黎唔好激嬲共產黨?
區旗支持
只有喺冇框架下嘅真普選,先係叫做贏
我諗淨係爭取呢一樣嘢應該都消耗我哋三四十年嘅未來
和唔和平嘅示威者 就好睇我哋嚟緊嘅做法
如果機場單野 搞到變咗示威者無差別 襲擊中國公民
國際又會點睇?
推呀
台灣實際上都半獨立架喇

中共就係唔想出真軍,所以先出發大財、柯文哲同郭台銘ABC餐三面圍攻小英炸,咁樣唔駛打都統一到啦
無錯 818見
微博有好多香港相都睇唔到 應該有大事發生
都差唔多意思啦
佢要屠你,你阻到咩
共產黨係大陸成日鎮壓啦
唔走咪留係到學大陸喱做順民囉
大時代就係抗爭
你想怪年輕人
幾時有人話勇武會無差別攻擊?咁多月嚟你唔信前綫?
一路都只係反擊喎
更何況國際都知中共露出馬腳搵鬼混入示威者
點解你覺得毫無誠信嘅中共會影響到國際點睇?

同埋我唔係唔支時818和理非
但唔關唔舉得美國旗改舉區旗事
唔好spin plz
冷靜思考,不入中共圈套!
你話要爭取維持返兩制,喺兩制入面爭取返民主同自由

我唔會話無可能,我亦都唔會撥你冷水

邊個方法有效,就應該去做

你話818要和平,OK

但係其實大部份想攬炒嘅巴打唔係傻

係因為知道,呢場運動贏咗,未來始終要面對共產黨

種族清洗香港人,令呢個族群喺世界上消失,係中共嘅國策

唔係支爆,就係我地死

係香港嘅命運

2047我地又去乞佢畀多五十年咩?

我地唔係分化,唔係搞事,希望你都可以諗下
香港加油!
大陸人唔係個個都清醒 清醒嘅亦唔係個個都夠膽出聲
你好似連因果都搞錯咗喎
就係成個政府而家代表中央權益,干涉香港人嘅自由,對香港人倒行逆施,先搞到我哋要抗共,令政府代表返香港人利益
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞