大家醒下 中共正一步步想推向屠城結局

460 回覆
1173 Like 95 Dislike
有可能係咁
前設係 原全冇國際幫助
照依個劇本行落去 有2個可能
1屠城 或
2扮癲佬繼續威嚇港人
我夠知啦,屠咪屠囉,冇自由都豬狗不如,嚟啦一獲熟
用條命換佢地俾人制裁食樹皮甚至圍攻,值呀
不如聯署俾 中聯辦/港澳辦/中南海 叫佢地快D派解放軍落嚟屠城
最多夾埋武器同油錢俾你,求下你快D
唔重要
721 811 不分化 不割席
萬事小心
對於共產黨黎講,權力比錢重要1000倍
冇錢可以全民食草,共朝覆亡無論江派定習派都要上斷頭台,你係大大會點揀?
唔好意思,借個位宣傳

818百萬人大遊行
黑警還眼
五大訴求,缺一不可

依家開始全民投入宣傳工作
各區連儂牆、airdrop、派街招、擺街站
facebook instagram瘋狂轉貼文宣

文宣source:
https://t.me/hkposter777
https://t.me/hkstandstrong_promo

香港人重要日程:
8月15日:稅局接收工(1200稅務大樓)
8月16日:學界萬人炒聯手萬人集會(2000遮打花園)
8月16日:全民㩒錢
8月17日:教師大遊行(1100遮打花園)
8月17日:光復紅土(1530紅磡馬頭)
8月18日:民陣大遊行(1500維園)
8月24日:觀塘大遊行(1300駿業街球場)
8月25日:荃葵青遊街(1400葵青劇院集合)
各位手足,到時見!
佢趕走晒外國記者出境先開始驚啦,佢地一日仲係度都唔會咁做,老解錯手殺左個美帝記者個後果係幾咁大鑊
所以今次運動就係要對抗兩制被蠶食 真普選
有咩方法 提升正當性
重要呀,啲和理非唔做犯法野架
國際城市黎架
你係咪以為冇人睇到?
咪玩啦屠城,屠完佢個後果係可能所有國際組織都直接踢佢出去
加經濟制裁,再加一輪既制裁
冇左香港呢個漂白位,佢連射精都射唔出呀
唔緊要架,攬炒架嘛,屠囉
講真怕死就唔好留香港
今次收兵 下次都揾個理由出兵
係得香港就要心理準備
唔好以為好撚太平先得
有咩方法 提升正當性
返屋企訓覺
依照你想要嘅兩制同真普選
中共黎講都係會怕影響到佢權力, 結果會同依家完全冇分別
醒未?
加強反送中運動嘅正當性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞