失戀用左幾耐復原

332 回覆
65 Like 10 Dislike
老實講 唔會feel唔到 真係控制唔到把口提住exex
或者我真係相信最愛嗰個通常唔係陪你走到最後

我同現任係穩定 我都愛既 只係有priority...
我都係岩岩分手左1個星期多啲
頭幾日會去煩佢
之後寫低佢做過啲咩衰野,因為自己會一直係到諗我地一齊有幾開心
要接受自己分左手而個事實,到最後唔好睇social media, 我雖然仲係無時無刻係到掛住佢. 不過要接受而個事實,接受你係佢眼中已經唔再吸引

你而加傷心唔一定係愛,可能係唔習慣分離,比啲時間自己
係佢面前一直提住exex, 佢都忍到?

值得過世啦
有時經過一啲場所 或者做一啲事會諗起忍唔住提
其實平時相處都多磨擦 不過算係平平淡淡 希望過世啦

exex 我諗 佢值得更好
愛佢 所以希望佢幸福
佢係一個好好既人
我唔知 但感覺對感情唔多認真
咁高評價,無再聯絡exex喇

磨下磨下就夾到,你同現任一定都會幸福嘅
分咗之後每日都好唔想訓 一訓又好唔想醒 呢幾日已經冇再喊 但生活成日都會唔覺意諗起佢
應該有排都唔會再掂感情 好攰…
同exex無再聯絡架喇 只係仲有互follow ig同snapchat
無block大家任何嘢 只係disconnect咗between
我exex好少po ig/story 但我又衰衰格格turn on咗noti
偶然佢一po嘢我又會情緒好受影響(尤其佢有女朋友之後)
而家既情況係我唔會想同返佢一齊 就算我單身
因為我覺得佢deserve better 但我又好似個心少咁忽咁
放低唔到佢 夜深有時仲會諗起佢喊

我同現任都係FG 好多位未習慣 未了解對方工作又見少咗
(本來都住得好遠 九東vs新西) 我相信捱過咗就應該會平平淡淡過世(我份工全女班 伍份工又幾乎全男班)

之前睇濕9葉念琛d戲,佢有一句「內疚是維繫感情的一種極有效的方法」,我覺得可能有少少因爲出於內疚...?
一年幾
2個月放低
要睇嗰條友點對您 對您差可能一兩個月 對您極差就可能要幾年 睇個人造化啦 點都好 加油 您既世界吾係剩係得愛情
拍咗差唔多半年,分手半年。
斷咗聯,但依然有感情係到,忘記唔到種種。
冇 諗多d佢既錯就快好
Until the next arrived.
好正常 我分開大半年都係咁 不過我一齊更加耐
點都要半年
可以咁比?講真 如果佢係咁我應該更加死心
如果你咁上心,但忍得住唔再去職絡佢? 因為唔想同現任完呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞