失戀用左幾耐復原

332 回覆
65 Like 10 Dislike
講就容易 成日覺得佢最好
的確要有下個
我都差不多,佢淡左,對待通度差左
似要我做衰人,不過我唔捨得
2日

2日後就飛咗去日本搵另一條女一齊玩
但返黎之後又想搵返佢

仲諗緊send 唔send message 俾佢好
下星期一佢覆診, 之前一直以黎都係我幫佢做appointment
諗緊係咪禮貌上, 應該下星期一問下佢仲駛唔駛我幫手
一世
尋日見到ig story佢同男仔食飯
我即刻好嬲 我係咪未放低
我明,我真係冇咁理性
我重好中意佢
試下識下唔同嘅人 擴寬圈子 可能會搵到呢
12年前年同個拍左4年拖既ex分手,嗰時我打機荒廢足一年到你遇到另一個,望返轉頭就會更了解自己。話咁快上年做埋人老豆
其實一直都有認識其他人 我ex就話因為我其他人所以分手後冇搵返我其實佢係咪想我一世都唔開心 好似之前分手後咁孤立自己?
哇 恭喜你 你點搵到另一個?
無一齊過(曖昧 差一步就一齊,因為誤會所以嘈大交) 用咗半年+因為遇到第二個先忘記咗佢

一齊一年 1個月都無就復原好多謝一直支持我 係我身邊嘅朋友
拍咗三年 分開咗三個月
以為自己ok
但其實放唔低 反反覆覆 好容易觸動到
好正常 我都係咁 我一齊就5年 分開佐9個月了 都係不時反反覆覆 不過越來越少諗了加油!
一齊10個月,分手後用5年放底,之後遇見下一個就復原(點知佢又唔中意我,宜家就係煩緊呢樣)
20年
仲未放得低
個人經歷
我都拍過幾多次拖既 但呢個我真係未放低到
我個人覺得 如果真係未放低 乾脆等放低先開始
同下一個一齊其實唔會幫到你放低 如果你真心愛過
但我已經洗濕咗個頭

我同exex分咗手1年幾
3個月後識左ex 同ex一齊 好快散咗 佢提出既
但冷靜過後發現其實自己都唔係咁中意ex
只係我寂莫佢剛好在 timing問題
然後自己原來仲好中意好中意exex

我有現任 我好掛住exex
我都中意現任既 但中意邊個多d自己知啦
半年前倒知佢有新女朋友喇 祝福佢幸福既 但祝唔到佢地

我知好仆街 但我控制唔到
#愛過你這件事 #雲煙成雨 呢2首歌推介你聽 喊到仆街

愛過你這件事是我最幸運的事
我心𥚃的位置空一吋為你堅持

我多想再見你 那怕匆匆一眼就別離
遺憾最難忘
拍8個月
2個月仲未放底哂
咁更加可以放低 根本冇得回頭
今日岩岩分手
對上拍左四年都用好長時間復原同ready
今次唔知要做用幾耐
就算拍得兩個月都好難好快復原
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞