失戀用左幾耐復原

332 回覆
65 Like 10 Dislike
很虐心
咁係好事
我都一齊四年 係因為失望而分開
當然佢都冇搵返我我其實等佐佢大半年
唔好累人啦...同住新對象一齊但掛住ex?
散?
一齊左年半 但其實一直都好多問題
到最後拖到無晒計 都講左分手
講分開個陣 好難受 喊到傻左咁
但分開呢個決定 對大家都好
佢個人成熟左 已經知道問題係邊
我都會仲諗起一齊個陣既開心事
但係即使一齊番 問題依然都係存在
而家個人睇開左 無再執著於佢

分開左大半年 已經唔會再特別諗起
一世
唔洗復原,未失過戀,因為未戀過
識到新女就復原
識到新一個就無事架啦
佢話 所有嘢都已經過咗可以修補嘅時間
講咗嘅說話冇得收返
申 發夢都諗住同佢復合
最愛縱是真的要等
靜靜坐著亦會走近
失戀左一年零2個月,今日晏晝搭巴士經過吐露港、馬鞍山、沙田。
我同Ex既回憶不斷係腦海出現番,加上聽緊D好sad 既歌之後就係架巴士到喊左出黎。

即使過左一年我都仲係到自己呃緊自己, 原來我一直都未全完放低佢。

開頭果半年我覺得我對唔住佢, 我抑鬱到想自殺。即使去到今日,我都覺得自己D抑鬱未完全消失。

好多人都話, 識過個新既就冇事, 但好遺憾我遇唔到。
拍拖5年 俾人冷暴力咗一個月 最後都係散咗
一分手就叫我執返晒啲野走 絕情到
一個月以黎都好痛苦 可唔可以快啲捱埋去
從此唔敢相信人 All in咗 陪到佢事業穩定就伸開我....點先可以快啲好返 好辛苦呀
復原唔到
未復原
3年 直至遇上現任
1個月放低7成 依家3個月大約9成
有用交友app, 但冇個傾得耐。每次知到人地唔再覆你就會覺得好灰, 最近我已經del哂唔想再比自己有假希望。

加油丫巴打
開頭唔知咪試下, 不斷比假希望自己當安慰下。
覺得好似自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞