腦出血原來係咁

1279 回覆
1320 Like 75 Dislike
個警察唔駛受法律制裁?
痴l線
希望聽日記者朋友幫手問下許sir,點解可以咁做!
畜生行為
黑警謀殺
痴撚線,唔推唔係人。
呢班仆街一定要受制裁
推到各大媒體留意到
推爆佢
原來係監生打斷d牙
平時睇牙 掂2下d牙都痛到仆街
而家咁撚樣撞到斷
條片睇過一次都唔敢再睇
班死藍絲仲話個黑衫頭郁先要大力禁
你老味根本個身已經比人壓住左
一開始頭都冇郁, 係鋤爆黑衫頭, 自然反應痛先郁

屌你老母
cls
所以要政府回應過份武力。

設下死線,如果唔回應,武力升級係無所避免。

義士們己經被打兩個月,一直都係盡量採取和平方式表達訴求。

大家都有阿媽生, 義士們都唔想殘害警察,但係對於依個冷血政權,起兩邊武力不對等情況下,義士爆頭犧牲根本只係當你冇到。

如果兩邊武力對等,傷一個義士就傷返一個黑警,你話仲有有冇咁多condom 仔幫佢賣命?

盡快武力升級,逼政府回應先係上策。 依個對手係中共, 死左300萬人香港人,佢隨時可以有300萬人replace 你。。中共政權下,人命比蟻仲賤。

最好向世界發出聲明,設下死線 否則焦土係必然結果。
屌你老母死黑警
所以要政府回應過份武力。

設下死線,如果唔回應,武力升級係無所避免。

義士們己經被打兩個月,一直都係盡量採取和平方式表達訴求。

大家都有阿媽生, 義士們都唔想殘害警察,但係對於依個冷血政權,起兩邊武力不對等情況下,義士爆頭犧牲根本只係當你冇到。

如果兩邊武力對等,傷一個義士就傷返一個黑警,你話仲有有冇咁多condom 仔幫佢賣命?

盡快武力升級,逼政府回應先係上策。 依個對手係中共, 死左300萬人香港人,佢隨時可以有300萬人replace 你。。中共政權下,人命比蟻仲賤。

最好向世界發出聲明,設下死線 否則焦土係必然結果。
好撚嬲呀屌
推呀屌
唔可以放過班仆街,血債血償
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞