【以眼還眼】AC米蘭球迷討論區 (149)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
Correa has reiterated his desire to join Milan to Atletico Madrid after today’s training. It seems that negotiations between Milan and Atletico have been unlocked even if a definitive agreement is not reached yet (re: bonuses) [@PietroMazzara] https://t.co/CP30dGLsKW

又unlock
等陣又lock番架喇
Correa desire to join Milan
呢句日日見幾十次
最尾可能Laxalt換大隻仔
馬隊:屌我直接買Rodrigo
都幾好
btw,大隻仔波底都粗粗地?
唔係喎 大隻仔啲細技術ok架喎
腳下功夫幾好, 本身佢係腳下好過頭, 唔識利用咁好既身體條件, 舊年開始呢方面進步好大
唔係伊巴, 艾拿奧度域個種囉, 但夠用既, 不過如果係神鋒, 大隻仔加Suso, 個突破能力就好似差d
當年佢係P隊我都成日話佢咁好身型唔利用 反而打到SS咁 不過係真藍真經調教佢已經係標準策應型中鋒 不過埋門差咁啲
講真大隻仔黎既都好J
牙joe對你很好
青訓回家
大隻仔上季入咗16球
拎黎做輪換戰術中鋒夾Piatek 或者真係Correa都有用
大隻仔變柱躉
之後水槍四圍跑
話說Laxalt換大隻仔個Source係邊?
呢單其實好鳩, SPAL爭左閘, 拎個主力中鋒去換
呢個都有啲怪
sempremilan唔係出名流咩
篇文個source同9 up冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞