【以眼還眼】AC米蘭球迷討論區 (149)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
姐係干地卡拿走一個?
唔會啦
咁都肯 50M一早買左
Conti話想留
如果要aurier應該係
兩個走邊個都冇咩所謂, 一個成日傷, 一個潛力有限
聽講係臭馬
但好處係有身體對抗 唔似卡拉咁一對扭好啲或者身體質素強就打爆
d非洲佬一跌同冇心打就收皮, 當年taiwo都法甲最佳左閘而家熱刺用新仔都唔用佢都唔知乜事, 計質素佢係好好既, 心理方面就
大帝當年又係咁, 黑人球員好多都咁 (非歧視)
Schalke are interested in Lyon’s Martin Terrier, according to L’Equipe. AC Milan and Nice are also in the running.
aurier 唔好啦,心態有問題又難控制
Atalanta reached a base of an agreement with Milan to sign Laxalt on loan with option to buy that would become mandatory after reaching certain targets

冗員剩:牙華 卡斯 世亞 牙屌 人質
佢早兩年就應該要慢慢轉打法不過而家佢打返起對米蘭都係好事
佢好似試過去浦之後打差佬
賣42m無profit咪唔洗比果30%
welcome to Hong Kong
Angel Correa's agent is in Milano. He is awaiting the unblocking of Andre Silva's sale to get the deal closed [Di Marzio]
Pescara made an attempt for Matteo Gabbia but Milan turned them down, per @AlfredoPedulla
玩足成個月都未俾人搶走嘅球員
感覺又會中伏
西甲+瘦削
似曾相識
水貨亞
卡斯仔呀
官網波衫咁耐都未有折
佢都唔係好瘦姐 對比卡斯 同埋起碼重心低先 冇咁容易俾人拉跌
又黎

馬隊好似講到明一定要呀華走先買到CORREA

呢家呀華係水貨, 點叫人買
卡斯條仆街係友賽波都控唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞