連登互屌同割蓆仲勁過fb班淺黃

314 回覆
1436 Like 32 Dislike
fb見到一大班淺黃和理非都講
「尋日做得唔好 下次做好啲」
「核彈都唔割」
「不分化 不割蓆」

反而連登可以屌到仆街
和理非屌勇武
勇武屌和理非
再加一堆民意失敗論

尋日連登維穩費應該再破新高
不割蓆 不分化
大家都係手足
唔岩咪傾到岩

手足點會互屌同發侮氣
大家停一停,唔好再話自己手足喇。。激動既有佢激動既原因,加上星期日之後有邊個唔嬲呀?大家可唔可以係唔同身份角度諗下呢?大家都係香港人,矛頭都係一致,對準政府呀!!唔該大家理智d諗諗再行動,其實有冇鬼都係一樣,睇返場合睇返當時既形勢處境,亦都係旅客個角度去諗下啦。尋日我地真係有唔岩既地方架,試諗下尋日d機係未取消既情況,旅客delay佢地上唔到機,班機照飛,錢照袋,旅客比左錢冇得搭機係咪會燥呀??唔該各位手足理性少少,唔好比d唔理性既人帶到啦。。既然我地人手唔夠多,做唔到癱瘓行動,咁咪轉第二個策略,做宣傳,等夜晚多d手足入黎做返前一日做既野囉,而家比人唔理性既帶風向做過激既事,你覺得邊個最開心呀?林鄭呀!!
btw重點:唔好再話自己手足喇,咁做都做左,一齊諗下計點解決/舒緩呢件事啦好冇?
仲有獨立思考!!大家都係聰明人,比我聰明100倍都唔止。
警犬有一百幾十個user有幾出奇呀
連登就真係太多鬼 比現場多好多
30個扮和理非屌勇武無腦
30個現場搞亂
30個扮勇武屌和理非無撚用
30個講尋日輸晒啦 玩完啦

咁就霸佔一大半熱門post
我地應該每星期搵一日,同一個時間一齊搭車入機場
https://lih.kg/1468945
再割就玩完

停止內訌,不割蓆不篤灰,只有支持沒有謾罵。讓路俾現場消息義士完場先檢討
太多5毛了
連登非實名 有時意見會真實好多
唔好唔啱聽就話人分化三毛得唔得?
好明顯有人帶緊風想我地割
林鄭見你班友散播失敗 又話道歉 應該笑到仆街
多軍師嘛
我都覺 兩個世界
互屌就一定有問題
大家有咩唔岩既咪傾到岩

互屌對件事有幫助?

定你覺得叫割蓆既都唔算三毛?
連登風向戰場嘛
笑笑算
連登先係淺黃大本營
三個世界
現場一個世界
外界一個世界
連登一個世界

不割
睇下警
藍絲 點做
從不道歉
本是同根生,相煎何太急
尋晚睇到
有人連打狗救人都屌

新城市 葵涌警署 果時唔知有無屌
連登係五毛主要目標
facebook反而係連登狂互屌的時候仲講緊公安大陸記者
去到好夜先開始有d分化post出現
但今朝全部都呼籲不割
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞