818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
咁撚守法,不如返歸涼冷氣最撚守法
818 一定有勇武打人
慳返淡氣 機場單野 又比人屌
勇武 行動之前真係唔帶腦
再割就玩完

停止內訌,不割蓆不篤灰,只有支持沒有謾罵。讓路俾現場消息義士完場先檢討
直頭應該勇武要出文宣 當日會全力保護香港人免受白衣黑社會襲擊 保證不衝擊
勇武既麻煩諗一諗點解要有個大遊行
係要比政府知道 兩個月之後 特別你地請飲酒之後
都有咁多人撐繼續企出黎呀
你自己諗下沖完政府又大條道理span走人數
正如7月1全部新聞都係講沖擊立法會無人留意人數
又會嚇到人地唔敢一家大細出黎
打少一日啦好嘛
818行完set deadline 政府唔回應咪勇武既世界囉
我地今次係要有番200萬人以上呀
唔洗接力 一齊行完一齊入機場咪得
又話兄弟爬山各有各做
和理非唔勇武唔放低包袱就屌9人
哪門子各有各做?
十件好事不及一件壞事咁令人深刻
一直以來我地既印象俾人係和平,對象係政府係警察係黑社會
往後請大家冷靜啲
其實例牌係遊行完必定會有勇武係後面 無可能阻到
唔好比呢幾日事件搞亂
又持818 和理非回合 希望可以推番高個遊行人數
係咪唔勇武一日會死呀
77 tst遊行對住大陸人都可以和理非
今次點解唔得
平日少人都正常 星期六日都少就話姐
大家唔洗心急覺得一日佔唔到/效果比琴日差
場運動就會失敗
呢幾日冇集會 冇遊行 並唔代表之後會冇人出
只要大家有相同理念 場運動就唔會散
俾啲耐性
超和理非,818扶老攜幼遊行,set deadline,順便宣傳9月三罷
d 盾全部係屋企訓教 你又唔一早講定原來機場乜7都唔做得既 唔夠人啦 出事又係到割
岩岩係機場返黎 大家係咪班解錯左「各有各做」同「不割蓆 」
https://lih.kg/1468720
各位請都考慮下
現時和理非既手段未有成果
但近期勇武手段亦一樣未有令政府屈服
818遊行 請大家都讓和理非去歸隊
用呢排警方濫捕濫暴既作宣傳 用大民意去壓落去多一次
如果由200萬減到50萬 只會令政府話民意倒戈
無人接受暴力示威,比人再擺上枱,你又甘心咩
你咪撚弱智啦,林鄭個八婆講到明5大訴求已經回應左,獨立調查唔會有,佢係想你停先叫你和理非咋,溝撚通咩
唔係做過就等於唔可以再做
10次100人萬遊行壓力大定2次大?自己諗
假勇武嘅鬼點計
證明咗機埸係政府既春袋
又引戰?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞