818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
好多人想帶小朋友老人家出黎和理非遊行
呢堆人既人數都講緊10幾20萬
818重要在show和理非同勇武不割𥱊

所以emphasize和理非+勇武變身和理非好重要
所以手足們可唔可以真係衝少日?
宜家根本唔洗係出面打
玩機場都玩死佢
純和理非就和理非啦
講完
班勇武咪又係會轉個頭冒出頭來
都唔聽人講
尋日有版你睇
無得避 黑警光明正大玩滲透 到時係預左一定有呢d野發生 唔理鬼又好真勇武 到時只會分化得仲勁
諗下對策好過互捉鬼同屌喇
點解一定要818勇武先?明知係民陣搞嘅終極和理非遊行
要勇武留返818之後先勇武唔得?818勇武趕走終極和理非好咩?

幾百人勇武,幾萬幾十萬幾百萬人出黎阻止啦
唔係唔可以勇武,係唔可以818個日勇武
到時一定會有鬼勇武
無得禁
如果有咁嘅時候
休息一日
重整心態
再度出發
想問818 有無文宣? 係未大遊行
唔係分化但勇武唔冷靜係唔係都衝,其實建立緊勇武大台
兄弟爬山,一齊爬,但要都要留有餘地俾和理非行
用返之前個formula,梅花間竹:和理非>勇武>和理非>set deadline>勇武
再重申:無論點都唔割!
五大訴求 缺一不可
光復香港 時代革命
兄弟爬山 各有各做
我推住bb車,拖住銀髮族
你叫我同你搏?? 勇武唔保證唔出場住,你叫和理非點敢搏??
年輕人唔可以有勇無謀
政府就係想我地切割,689都開聲叫我地割
我地就要更加溶為一體,一人一場,跟返定律好唔好
勇武主場就勇武出嚟
和理非主場都係勇武出嚟
人哋出咗咁撚多日
你哋休息咗咁耐結果係點
係琴日完全無人
根本一大班左膠一開始就想割 核彈都唔割?
和理非肯定佔九成
我真係唔知唔respect 和理非係人定鬼
分唔到了
6月9號遊行十一點就回應咗啦
616好似仲撚早
同意,唔係唔俾你做,但要睇時間
對唔住
我道歉
我只想件事好
因為我好想贏
手足們可唔可以一齊和理非?
政府唔回應再一齊升級罷工同接機?
同埋而家818無人話要同勇武割蓆,就係為咗唔撚分化先要和理空群出動
咪當勇武咗咁多日休息一日囉,咪得和理為盾保護你哋囉
果日用黎set死線 for將來升級
錯,勇武照出嚟不過做和理非嘢,缺一不可,不分化不割蓆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞