818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
哇連陳雲都咁講
勇武真係可以休息下

但講真勇武只係一個標籤
唔好將佢當成一個派別
完全同意818係要和理非做show.

其實全靠所有兄弟齊心,勇武時勇敢,和理非時謙厚,先可以得到咁多國際支持,仲可以同中共抗衡。

嚟緊侵侵似係會出大技搞中國,所以我地暫時唔好俾藉口侵侵停手,用和理嘅手段話俾國際知,香港人冇俾中共轉移視線,繼續聚焦五大訴求!

777話和平先有對話?Who fucking care?我地嘅目標係同世界對話,用外國壓迫中共收手。

對住班狗我地係好嬲,但係對付中共唔可以力敵,要智取,有咩可能性都要試。所以,暫時用和理非手段回下氣先。回氣期間,除咗睇清外國局勢,我地都要認真硏究下㸃樣防對家滲透分化。

不割蓆,不分化
光復香港,時代革命
跪求你地冷靜諗下

818希望可以係100%和理非
說好的 和理非-》勇武 -〉和理非呢?
點解由6月9開始每一個星期都有人係度洗版話讓路俾和理非
兄弟爬山你地要做野唔洗勇武停架
定呢期個個台都講勇武和理非無得上鏡唔高興?
定又要大台唱歌拍手掌5比0?
勇武唔係派別, 係心態
818只可以集會, 你行出馬路, 班狗出水炮車, 到時你就會自動勇武
和理非做20年主角,而家Partner做2個月主角謀出路
短短2個月就唔抵得?
到底咩叫各有各做?
到底咩叫兄弟爬山?

勇武升級少少就又屌又割
咁和理非做野勇武有無割先?

記住,和理非要做野唔洗勇武停,勇武做野唔洗和理非讓路
諗清楚先啦
集完會之後去機場睇戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞