818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
前面嘅人請你立即停止分化
否則錫你春袋
如果唔使上前線,但要你幫手實名宣傳824大決戰(當有先),講明會出火魔法、捉狗打,制唔制?

我只係想香港人唔好再示弱、扮慘,我哋係要做到有真正威脅。
有你呢句OK
只係怕到時政府俾D野你地袋住先,你地即時覺得勇武冇用
總之5大訴求 缺一不可,冇得袋住先,點都唔割
我支持明刀明槍唔夠
用袋
最好啦,我唔想因為一D小恩小惠就滿足左左膠
然後開始建大台捉鬼
2014年俾左膠出賣,我仲刻骨銘心
有左膠就屌7佢
和理=/=左膠

另外下面個post 可以一睇

暫時唔好再分勇武同和理非
https://lih.kg/1471050
各位勇武派手足,暫停一日,唔係同你地割席只係想呢一日凝聚軍心,我真心欣賞你地既勇氣你地上前線既行動
咁將勸勇武818唔打,給合麻包袋戰術宣傳,相信少好多阻力。
a割席就割席
a唔好再扮
BLOCK得
但要CONNECT到佢地先得嫁...

佢地係各大TG

見到既巴打麻煩SEND依個POST比佢地睇
其實818批左?
大家係咪樂觀左d...
我會去818 但唔會帶gear 希望相方可以無衝突。
等我和理非出來吧!
唔係退場,係忍讓,大家一齊去!!
借個位
https://lihkg.com/thread/1469100/page/1
(戰略POST) 全民準備10月1日, 同你賀國慶
煽風點火已經做緊啦,你唔見有人已經話遊行冇用,818一定要勇武咩?
你一再勇武,警察以後唔再批不反對通知書,你想啲人出嚟示威都冇呀⋯⋯
不割
講左最少一個月,次次都俾人屌五毛
只是要求一天和平散場,只是忍一天都唔肯,罵和理非無用。依家係人係鬼真係好難分。真心求下大家俾一次由我地和理非主導的一天,無任何衝擊、破壞的一天,只有遊行的一天嗎?即好似 2003 年 50 萬人上街一樣。
我地人知,和平遊行,政府都唔會理,唔會聽!和平遊行當做場 Show,做俾 D 叫我地和平表達訴求既人睇。好!就一次再和平遊行,但政府依家唔聽唔理,再暴力抗爭就已經唔再係我地問題。要罵就罵政府!
罷工嗰日賭埋份工出左去和理非,結果呢?35萬人罷工,新聞都上唔到,剩係睇到衝突場面。
嗰日講左幾萬次係和理非,文宣又做足,又跪又做人肉廣告牌叫和理非出黎,結果係點?你覺得D人要俾人昆幾多次?仲點可能會信呢次冇事?
818 自己就實去,但係叫人真係越黎越難
但係你連一啲想出黎和平示威平安回家嘅人嘅權利都剝削左!如果你唔理會民意嘅話你同林鄭月娥有乜嘢分別?而家藍絲就係將示威同暴力畫上等號,你唔好俾藉口對家再大做文章,當警方以遊行完有暴力,組織者不能控制人群嚟做藉口去禁止遊行,咁就真係玩完,唔該請你接受香港真係有好多港豬同搖擺不定嘅淺黃,我哋唔可以令佢地變藍!

不割
係和理非跟得太慢
其實仲有好多野做架
好似話港島人鏈,塞機場咪就係和理非既事
我地既前輩甚至係訓埋係地下到去不合作

再唔係
快閃都可以造到好和理非
但咁多野,有幾多係和理非有做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞