818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
喂...一半以上我有做

我只係想問
遊行10次打10次
家下叫你地停一次係唔係咁難
你咁講我已經無野講

總知我有能力都出都幫
我問心無愧
我已經係打自己工
出到都出

得和理非自動收皮
師兄可以冷靜答一答未?
想知左膠和理非之後會點對勇武手足
2014年俾人出賣過,唔想再見到有勇武手足俾人出賣
push
818 去邊?土瓜灣?
認真可以試下咁玩
一早講咗啦
你哋唔係想贏
只係想自己個心安樂
想問心無愧
所以咪咁想遊行囉
最有參與感
根本唔係想達成訴求
不過點講都好
都一定好過啲出都唔出
所以唔再講你了
可以一試
勇武係時候休息一下了
一句講晒,勇武停打十次和理非遊行,換唔換到一次五十萬人大決戰?
50 萬人 ? 做好文宣嚟多次二百萬人都仲得
好簡單, 818唔好set road block , 唔好圍狗屋, 行完集會坐下就走, 得唔得先?
果日我估都照有人咁做, 可以一齊大大聲勸, 但唔洗阻其實都根本阻止唔到, 總之和埋非堅持行完就散。

民陣個主題都係和埋非, 希望尊重返大會, 想勇武既仲有大把機會。
3百萬好冇?

818見
真心..
我無勇氣行前線對子彈
我認

我有同前線傾計
佢地無錯
我連阻止佢地既勇氣都無,因為我知佢地無錯

咁點呀...咪努力買野保護佢地囉

你覺得我只係想個心過D?!
如果係我唔需要同你地傾咁耐
放底幾千銀

你估我接放學唔驚
坐牢我2個女點
王丹回應昨晚香港機場示威者捉拿環球時報記者事件:

「1989年六四前夕,中共就曾經把一輛破舊的軍車丟棄在長安街上,然後把上車檢查的民眾誣指為「搶奪軍車,準備暴亂」,為六四開槍製造口實。

現在中共故技重施,派一些人用苦肉計,故意挑釁示威民眾,拍下被毆打照片,在中國民眾中製造「香港人毆打中國人「的假新聞,也是為以後可能的鎮壓製造口實。

我一個過來人,一看就知道中共要幹什麼。因此在這裡誠懇呼籲香港示威者:對於故意挑釁的人,不理他們便是,讓他們自我表演,把他們當空氣就好。

同時也要呼籲外界一定要明辨是非:

第一,我們要相信示威者的理性,相信他們不會無緣無故暴力攻擊無辜者。正常人都不可能自己給自己入罪。

第二,我們一定要知道,很多暴力衝突,其實是中共派人假裝成示威者所為。這方面,他們是慣犯。」
好難答?
818要集氣
一直支持緊你地
你地睇唔到

如果係割會籌錢

我依D和理非真係除左個個月課金
等被捕手捉打好官司
你想我地做咩
我諗巴打嘅假定太悲觀,我諗以我身邊圈子嚟講全部人都係五大訴求缺一不可,未必會好多人袋住先
無人割呀

大家一直都支持你地

家下只係想你地停一次
唔好受傷

交比文宣同和理非姐
818要返工 但係真心想大家show off多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞