818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
追連登post, 無視最激進同最笠水果10%係基本
勇武受傷被捕邊個幫你地
接放學邊個幫你地
街坊出黎又係邊D人
我想知818後你點睇勇武手足先?
我相信呢個政府係識玩既話,只要818冇晒勇武,遊行完政府會俾D回應俾D野你班和理非左膠袋住先,其實就係擺明分化勇武手足,話俾我地知泛民左膠既方式都仲有D小恩小惠,勇武就屎都冇得食
我就覺得泛民左膠和理非想開始騎劫,開始搞大台捉鬼

我就永遠都企係勇武手足果邊,絕不割席
打小次姐

好撚難?
跟本唔會批
所以咪問你點睇818之後囉
如果政府真係818之後俾D野你地袋住先,我驚勇武手足到時真係condom
講還講
唔該你語氣好少少 已經完全唔冷靜
816撳錢
exactly
已經唔想講啦

總知818又開打
之前遊行一定小大部份人

民意慢慢拖散
exactly
未知既野又未發生前 講定呢d晦氣話冇意思
我都可以隨便講和理非/勇武又搞到運動散喇 好廉價

雖然我見你出左幾個post就係叫勇武停
但我相信你唔係鬼既 咁如果你唔係鬼 就講少d晦氣話
更正 係出左十幾個post叫勇武停 唔係幾個
不過ok 你唔係鬼 我信呀 但停止講晦氣說話
借位

[文宣] 最新BINGO 已有
https://lih.kg/1470873
Need some time for doing propaganda work these two weeks, you know
慢慢灰
我係高登個名叫紫青嫣
巴打叫我紫青爸

玩我耐高登連登既都知我係邊個

我係真心
亦都真心心傷
努力支持前線兄弟
到頭來換咩說話

想叫停一次都屌老母
唔係勇武要退,而係勇武要出黎做和理非
求下大家要做和理非
818係叫人一家大細都帶埋出黎
有老有幼 希望大家都盡量唔好勇武
大家忍一日 818拎個民意基礎後
跟住再行動升級
但我想知
如果 818真係冇勇武冇佔路乜都冇發生就和平散去
而政府有見及此 求其回應你一啲訴求
例如講撤回(雖然大家都知佢講完撤回都可以再轉軚)
但咁樣一嚟會少咗好多人出嚟
二嚟可能會令個責任去咗前線勇武手足到 成功分化
我同意818勇武退一退
但如果政府真係仆街到咁我地應該點好
老老豆豆 有邊個唔灰

你既灰我理解 和理非 灰我理解

但勇武比人打 要坐監 冒住要比人告暴動罪
而佢做錯野仲要比自己人圍插
呢種灰你都要理解架
咁你肯答點解幾十樣和理非行動可以做唔做
係都要重覆失敗嘅遊行未
塞得一日。中共比返自由你一日得唔得?
大家要抗爭就要有覺悟
講完聽日見 聽日啲人去哂邊?
佢哋話好多人要養家
出唔到
唔可以怪佢哋
已經盡哂力
無圍插呀
機場我都重幫佢地講

錯係無問題
下次要改
錯咪一齊補救囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞