818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
星期一因為有星期日谷撚左條氣
你估咁多人可以日日請假唔返工入機場咩
推啊
明白勇武既重要,但冷靜既勇武係極為重要,唔好割,但拜託唔好再話和理非冇用,唔好叫和理非做勇武做既野。
818係和理非遊行,可以冷靜到,知道自己做緊咩既勇武,我支持你地參加。
我地好需要冷靜既勇武,唔係郁一郁就話要打人既勇武。
啱呀
有個問題。叫所有勇武唔好搞,但popo,都識上連登。 佢地到時搞事,咁係咪有能力同傳媒,其他人講個d係鬼唔係自己人。
818當係民意宣示,重申一次我地有民意基礎,再行和理非>死線>勇武loop,點睇
我又唔會強逼嘅
只係想講如果過咗兩個月 仲有咁多香港人嘅能力範圍淨係去到捐錢遊行
咁都真係好難打
D人根本成日都要衝衝衝
手足呀
遊完行set左deadline唔回應
你想點衝都得
何必係遊行當日衝?
可唔可以和理非就完全和理非
冇人唔比你衝呀
set左deadline先衝係出師有名
你騎劫左個遊行, 政府又屌鳩你暴力
只要你冇籍口比政府屌你暴力, 佢自然就冇聲出
咁到時唔落實5大訴求咪衝囉
明唔明呀手足
唔得咪早d 講囉 一早返去訓囉
69 616都係和理非行完再決定下一步

818大家都和理非 如果都冇回應 相信之後會有更多人支持行動升級

點都好過818就做野
818遊行同勇武分開做 點解會令818少人出
勇武無民意支持
最後只會變激進份子
和理非 --> deadline --> 勇武 
你自己出嚟做
日日係前線
日日睇住手足點樣畀人打畀人拉
日日都擔心緊下一個會唔會到自己出事
你冷靜比我睇下
真心想學嘢

717以前都係和理非一回勇武一回
效果好好
有衝突
政府會將兩件事package一齊,然後繼續loop唔會向暴力妥協,唔理訴求
依家玩法係818真和理非,畀幾日時間政府
無回應就勇武升級出師有名
當休息回氣
並無不可
盡力宣傳!!!
講得出呢句話 你自己諗下你係咪respect 和理非定係存心利用人地良心
要話返比人知民意仲係我哋呢邊!
屌你乜撚嘢叫自己個818和理非主場
叫人唔好分化唔該諗下自己係咪分化緊
和理無用係人都知,但係咪以後唔使和理出嚟?
兩百萬出過嚟嘅有有幾多係和理你知唔知
分分鐘入面一百九十幾萬都係和理
係咪唔需要和理再出?
勇武唔係退 係轉職做和理非
日子太近,唔夠時間去動員
放心
到時一定會有勇武

假設未來幾日唔去機場
除左光復紅土,就冇其他活動
但紅土遊行暫時關注度唔高,有機會搞唔成
如果勇武要再出發,一定係818大遊行

一個你可能制止到,但幾百個呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞